آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,827,834
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,733,237

1.

ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و روش بسته‌بندی بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری

دوره 20، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 141-156
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ هما بهمدی

2.

بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب

دوره 22، شماره 2، دی 1402، صفحه 1-20
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ هادی زراعتگر؛ بیتا بیضایی

3.

بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده

دوره 18، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 143-154
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ فرزاد غیبی

4.

بررسی تأثیر ورقه های گریپ گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه

دوره 5، شماره 3، آذر 1383، صفحه 1-16
پروین شرایعی؛ محمدعلی شاه بیگ؛ علی مختاریان

5.

بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشک‌کردن با هوای داغ و آفتابی

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 15-34
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ حسین چاجی؛ مجید رضایی فریمانی

6.

بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی)

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 31-48
پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه

7.

تأثیر سطوح مختلف آب آبیاری و کود پتاسیم بر کارآیی مصرف آب و کیفیت میوه گوجه فرنگی رقم پتو ارلی سی اچ

دوره 7، شماره 2، شهریور 1385، صفحه 75-86
پروین شرایعی؛ علیرضا سبحانی؛ محمدحسین رحیمیان

8.

تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 93-108
شهین زمردی؛ الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب