آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,660,665
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,207,372

1.

اثرات اسانس شیرین‌بیان بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 173-184
مسلم گراوند؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوبفر؛ شکوفه غضنفری؛ سید عبداله حسینی

2.

اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 91-100
بابک اسدی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد رضا سلیمانی؛ امیر حسین علیزاده قمصری؛ رامین علیوردی نسب

3.

اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 55-66
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

4.

اثرات سطوح مختلف اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سولفات روی بر عملکرد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 137-152
قاسم پورحسابی؛ شهاب قاضی؛ برومند چهارآئین؛ سید عبداله حسینی

5.

اثرات فرم خوراک، پروبیوتیک و آنزیم در جیره‌های بر پایه تریتیکاله بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ویسکوزیته، pH محتویات هضمی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 123، شهریور 1398، صفحه 271-284
سید مجید حسینی؛ سید ناصر موسوی؛ سید عبداله حسینی

6.

اثرات فرم معمولی و نانوکپسوله اسانس کاسنی و اسطوخدوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ به تزریق گلبول قرمز گوسفندی در جوجه‌های گوشتی

دوره 36، شماره 138، خرداد 1402، صفحه 65-76
جواد واحد خوش چهره؛ سید عبداله حسینی؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ امیر میمندی پور

7.

اثر اسانس آویشن شیرازی بر فراسنجه های خونی و شاخص های مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی

دوره 27، شماره 105، بهمن 1393، صفحه 139-152
سید عبداله حسینی؛ مجید همدیه؛ هوشنگ لطف الهیان

8.

اثر پودر زردچوبه، دارچین، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در دوره‌ی آغازین

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 111-122
محمد حسین نعمتی؛ سید عبداله حسینی؛ وحید قاسملو؛ امیر میمندی پور

9.

اثر جرم ذرت بر عملکرد و شاخص های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 39-52
مجید توکلی؛ فرید شریعتمداری؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیرحسین علیزاده قمصری

10.

اثر منبع و سطح منگنز، روی و مس بر عملکرد جوجه گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند‌شاخصی

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 75-88
مهرداد نفیسی؛ منصور رضائی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد کاظمی فرد؛ مهدی امیر صادقی؛ مجید افشار

11.

بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی

دوره 35، شماره 134، خرداد 1401، صفحه 17-28
سید بابک اسدی؛ علیرضا آقاشاهی؛ جعفر فخرائی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین منصوری یاراحمدی

12.

بررسی اثرات محرک رشد گیاهی اورکس® بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 219-232
هوشنگ لطف الهیان؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ اکبر یعقوبفر؛ علیرضا آقاشاهی

13.

تأثیر افزودن توکسین بایندر و پروبیوتیک در جیره های آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد، غلظت آفلاتوکسین کبد و ماهیچه و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی

دوره 33، شماره 126، خرداد 1399، صفحه 117-128
سید بابک اسدی؛ جعفر فخرائی؛ عبداله حسینی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ علیرضا آقاشاهی

14.

تأثیر افزودنی خوراکی ضد تنش بر پاسخ های ایمنی و فراسنجه های خونی سه سویه تجاری جوجه گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 75-86
سید بابک اسدی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ محمد رضا سلیمانی

15.

تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ترئونین بر عملکرد و پاسخ‌ ایمنی جوجه‌های گوشتی سویه آرین در دوره آغازین

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 3-10
ابراهیم بحرینی؛ محمد بوجارپور؛ سید عبداله حسینی؛ سمیه سالاری؛ هدایت الله روشنفکر

16.

تعیین ترئونین مورد نیاز جوجه‌های گوشتی سویه آرین 386 در دوره‌ پایانی (22 تا 42 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ‌های عملکرد، ایمنی و فراسنجه‌های خونی

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 199-210
ابراهیم بحرینی؛ محمد بوجارپور؛ سید عبداله حسینی؛ سمیه سالاری؛ هدایت الله روشنفکر؛ امیرحسین علیزاده قمصری

17.

تعیین سطح بهینه ضایعات بوجاری گندم در جیره جوجه های گوشتی آرین با روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی

دوره 35، شماره 136، آذر 1401، صفحه 59-70
سید عبداله حسینی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ هوشنگ لطف اللهیان؛ هدی جواهری بارفروشی؛ مهدی امیر صادقی؛ کاظم یوسفی

18.

تعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی آرین با استفاده از پاسخ های عملکردی در دوره آغازین

دوره 27، شماره 105، بهمن 1393، صفحه 121-128
حسین جوزدانی؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان

19.

جداسازی و شناسائی قارچ‌های مولد آنزیم فیتاز به منظور استخراج و استفاده آنزیم در خوراک دام و طیور

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 185-204
نرگس واسجی؛ سید عبداله حسینی؛ ناهید مژگانی

20.

درجه بندی واحدهای مرغداری تخمگذار با استفاده از روش مدیریتی تصمیم گیری چند شاخصه

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 17-26
سید عبداله حسینی؛ مجید سیاج؛ ابوالفضل زارعی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ علی رضا اقاشاهی؛ محمد رضا سلیمانی

21.

مروری بر استفاده از حشرات در تغذیه طیور، فرصت‌ها و چالش‌ها

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 167-186
امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی

22.

مقایسه اثرات روی-گلایسین و سولفات روی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 173-186
سید عبداله حسینی؛ علیرضا شریفی؛ حسین نوروزیان؛ مهدی امیر صادقی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ رضا سلیمانی

23.

مقایسه اثرات محرک‌های رشد بر پایه گیاهان دارویی و پری‌بیوتیک ( لاکتوز) بر عملکرد، خصوصیات لاشه و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 15-28
عبدالرضا محسنی قره چیق؛ جعفر فخرایی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ هوشنگ لطف الهیان

24.

مقایسه اثرات محرک های رشد و ایمنی بر پایه گیاهان داروئی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 36، شماره 141، اسفند 1402، صفحه 33-44
محمدعلی قلی زاده؛ هوشنگ لطف اللهیان؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ جعفر فخرائی؛ سید عبداله حسینی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب