آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,145,732
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,164,239

1.

ارزیابی اثرات پوشش نانوکیتوزان بر خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی ماهی کفشک زبان گاوی (Bloch & Schneider, 1801)دCynoglossus arel در طول نگه‌داری در دمای فرا سرما (دمای 3- درجه سانتی‌گراد)

دوره 32، شماره 2، تیر 1398، صفحه 96-104
رسا السادات غرابی؛ آی ناز خدانظری

2.

تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 3، مهر 1398، صفحه 97-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری

3.

تاثیر سدیم‌تری‌پلی‌فسفات و تتراسدیم‌پیروفسفات بر خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی ماهی پنجزاری راه‌راه Aurigequula fasciata طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 2، تیر 1398، صفحه 84-95
لیدا نوبخت؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی؛ سهیلا مطرودی

4.

تاثیر فیلم کیتوزان-ژلاتین همراه با عصاره پوست انار بر خصوصیات کیفی ماهی شوریده بلانگر (Johnius belangerii) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 31، شماره 2، تیر 1397، صفحه 128-139
جواهر ساکی؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی

5.

تاثیر مقایسه‌ای لفاف و پوشش خوراکی کیتوزان بر خواص کیفی ماهی شعری معمولی Lethrinus nebulosus طی نگهداری دریخچال

دوره 30، شماره 3، مهر 1396، صفحه 252-263
مژگان کریمی رضاآباد؛ آیناز خدانظری؛ سیدمهدی حسینی

6.

تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی شوریده (Otolithes ruber) کامل و شکم خالی طی نگهداری در یخ

دوره 30، شماره 4، دی 1396، صفحه 155-167
آی ناز خدانظری؛ پرستو پورعاشوری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب