آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,661,637
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,209,919

1.

اثرات مخلوط‌‌های پروبیوتیک در جیره‌ غذایی بر عملکرد رشد، شاخص‌‌های خونی، ایمنی و ظرفیت آنتی اکسیدانی ماهی ‌باس دریایی آسیایی جوان (Lates calcarifer)

دوره 31، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 1-12
منصور طرفی موزان‌زاده؛ تکاور محمدیان؛ مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ ابوالفضل سپهداری؛ مجتبی ذبایح نجف آبادی؛ عبدالرحیم اصولی؛ حمید سقاوی؛ جواد منعم؛ شاپور مهرجویان؛ محمود حافظیه؛ مریم میربخش؛ الهام اسروش؛ مصیب سیدی

2.

اثر پری بیوتیک الیگوفروکتوز بر عملکرد رشد، بازماندگی و شاخص‌های خونی بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus)

دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 97-108
یوسف ایری؛ محمود حافظیه؛ عبدا.. حق پناه؛ حسینعلی خوشباور رستمی؛ بهروز قره وی؛ عبدالوهاب کر؛ نیاز محمد کر؛ فرحناز لکزائی

3.

ارزیابی الگوی مکانیزاسیون در مزارع منتخب دومنظوره استان مرکزی

دوره 32، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 107-117
کامیار غرا؛ محمود حافظیه؛ علی نکویی فرد؛ مسعود صیدگر

4.

ارزیابی تجویز جیره‌ای Lactobacillus plantarum KC426951پوشش‌دار شده بر رشد، درصد ماندگاری، شاخص‌های خون، سرم و فلور باکتریایی روده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 27-38
حمیده کردی؛ علیرضا ولی پور؛ محمود حافظیه؛ علیرضا شناور ماسوله؛ سوده کردی

5.

ارزیابی کمی و کیفی آلاینده‌‌های پساب خروجی مزارع پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در ایستگاه‌های منتخب استان کهگیلویه و بویراحمد

دوره 33، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 1-13
محمدمیثم صلاحی اردکانی؛ محمود حافظیه؛ رقیه محمودی؛ سید حسین مرادیان؛ حسن نصراله‌زاده ساروی

6.

ارزیابی کمی و کیفی آلاینده‌‌های ورودی و خروجی مزارع پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مزارع منتخب استان مازندران

دوره 32، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 119-134
حسن نصراله‌زاده ساروی؛ محمود حافظیه؛ ارژنگ جوادی؛ رضا صفری؛ مریم قیاسی؛ آسیه مخلوق؛ مهدیه بالوئی؛ علی نکوئی فرد؛ محمد میثم صلاحی اردکانی؛ ایوب داودی لیمونی

7.

ارزش غذایی گیاه دریایی Sargassum lentifollium خلیج چابهار (دریای عمان)- قبل و بعد از مانسون

دوره 23، شماره 1، دی 1393، صفحه 31-40
محمود حافظیه

8.

استفاده از ناپلیوس آرتمیا ارومیانا Artemia urmiana غنی شده با روغن های حاوی HUFA در پرورش لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 29-40
محمود حافظیه؛ حمیرا حسین پور

9.

یافته کوتاه: ارزش غذایی اسید های چرب دو ریز جلبک Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana

دوره 24، شماره 2، آذر 1394، صفحه 135-141
محمود حافظیه

10.

برآورد ذخایر سیست و زی‌توده آرتمیای تالاب نمکی میقان اراک

دوره 30، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 175-185
محمود حافظیه؛ علی نکویی فرد؛ فریدون محبی؛ مسعود صیدگر؛ داوود چراغی؛ محمد خضری؛ حسن اکبری

11.

بررسی اثر تغذیه ای کلرلا و کیتوسروس بر نرخ رشد طولی و بازماندگی آرتمیا ارومیانا

دوره 15، شماره 3، دی 1385، صفحه 55-60
محمود حافظیه

12.

بررسی برخی از خصوصیات زیستی و تراکم آرتمیا در دریاچه مهارلو استان فارس

دوره 11، شماره 4، بهمن و اسفند 1381، صفحه 11-28
محمود حافظیه

13.

بررسی تحمل شوری در لارو تاسماهی ایرانی ((Acipenser persicus تغذیه شده با آرتمیای غنی شده با ویتامین ‍C

دوره 21، شماره 3، آذر 1391، صفحه 45-54
محمود حافظیه؛ حمیرا حسین پور

14.

بررسی تغییرات جغرافیایی-فصلی ترکیبات تقریبی خیار دریایی Holothuria leucospilata آبهای خلیج فارس و دریای عمان

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 13-24
محمود حافظیه؛ شهلا جمیلی؛ شهرام دادگر

15.

بررسی خواص آنتی اکسیدان ترکیبات فنلی در گیاه دریایی قهوه ای (Sargassum ilicifolium) سواحل ایرانی دریای عمان

دوره 26، شماره 5، دی 1396، صفحه 13-21
محمود حافظیه

16.

بررسی کیفیت خوراک پرواری ماهیان قزل‏آلا در مزارع پرورش ماهی استان فارس

دوره 30، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 1-9
عبدالحمید کریمی؛ محمدحسین ابراهیمی؛ مهرداد زمان‏پور؛ محمود حافظیه؛ امان ‏ا لله صلح‏ جو

17.

بررسی مقایسه جایگزینی طیف غذای مصنوعی دستساز و وارداتی با غذای زنده در تغذیه مراحل زوآی 1 تا پست لارو 15 میگوی پاسفید غربی

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 87-102
رضا قربانی واقعی؛ عباس متین فر؛ خسرو آئین جمشید؛ محمود حافظیه؛ رسول قربانی

18.

پرورش توام میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) و ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در سیستم مدار بسته

دوره 21، شماره 1، تیر 1391، صفحه 47-64
محمود حافظیه

19.

تاثیر برخی از منابع مختلف کربوهیدراتی بر عملکرد رشد، شاخص های بدنی و فعالیت آنزیم گوارشی آمیلاز در ماهی پنگوسی Pangasiandon hypopthalmus

دوره 28، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 79-88
مهدی آسمانی؛ ابوالفضل سپهداری؛ محمود حافظیه؛ شهرام دادگر

20.

تاثیر سطوح مختلف آستاگزانتین مصنوعی و جلبکی (Haematococcus pluvialis) بر ذخیره آستاگزانتین تخم مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 25، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 149-160
مرتضی علیزاده؛ راضیه انصاری؛ شهرام دادگر؛ محمود حافظیه

21.

تاثیر عصاره سیر برفاکتورهای رشد و بازماندگی در پست لاروهای میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 21، شماره 1، تیر 1391، صفحه 39-46
مریم جوادزاده؛ علیرضا سالارزاده؛ مازیار یحیوی؛ محمود حافظیه؛ حامد درویش پور

22.

تاثیر مصرف پودر سیر خام (Allium sativum) بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei پرورش یافته با آب دریای خزر

دوره 25، شماره 2، تیر 1395، صفحه 143-150
مهدی گل آقایی؛ میلاد عادل؛ محمود حافظیه

23.

تاثیر مکانیزاسیون بر سطوح مختلف امنیت زیستی در برخی از مزارع دومنظوره پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در استان مرکزی

دوره 32، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 51-63
علی نکوئی‌فرد؛ محمود حافظیه؛ مسعود صیدگر؛ کامیار غرا؛ ابوالفضل سپهداری؛ کاظم عبدی

24.

تأثیر مکمل نوکلئوتید (آسکوژن) جیره غذایی بر شاخص‌‌های خونی و ترکیبات لاشه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 30، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 149-158
سید محمدصادق هاشمی؛ فلورا محمدی‌‌زاده؛ امیرهوشنگ بحری؛ محمود حافظیه؛ رضا قربانی‌‌واقعی

25.

تحلیل راهبردی توسعه زیست بوم کارآفرینی و کسب و کارهای نوپای حوزه ماهیان گرم‌آبی

دوره 31، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 39-58
شهرام دادگر؛ امید جمشیدی؛ حسن علیپور؛ محمود بهمنی؛ سید داود حاجی میررحیمی؛ همایون حسین زاده صحافی؛ محمود حافظیه؛ ندا علیزاده؛ رضا نهاوندی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب