آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,867,661
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,232,115

1.

اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 85-100
فرناز مشایخی؛ یزدان مرادی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ قربان زارع گشتی؛ علیرضا رضوانی گیل کلائی

2.

ارزیابی خطر سلامت و سطوح فلزات سمی در ماهی سفید (Rutilus kutum) دریای خزر

دوره 32، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 51-61
یزدان مرادی؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ مینا سیف زاده؛ مریم رضائی؛ غلامرضا دریانبرد؛ شراره فیروزکندیان

3.

ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراج شده از آزولا فیلیکوئیدس (Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش هیدرولیز قلیایی در فصل تابستان

دوره 25، شماره 5، اسفند 1395، صفحه 75-86
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور؛ یزدان مرادی

4.

ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا)

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 113-125
یزدان مرادی؛ مجید مصدق؛ مریم فهیم دانش

5.

استخراج و شناسایی فرکشن حاوی ترکیب آلفا سانتونین از اسفنج دریایی گونه Dysidea avara و بررسی اثر سیتوتوکسیک آن بر سلول‌های سرطانی

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 39-47
ملیکا ناظمی؛ هادی غفاری؛ یزدان مرادی؛ محمدصدیق مرتضوی؛ سهیلا آقایی درگیری

6.

استفاده از تجربه تاثیرات کووید-19 بر فعالیت‌های شیلاتی برای پیشگیری از آسیب‌های مشابه آتی، در ایران

دوره 32، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 39-49
محمود بهمنی؛ داود ضرغام؛ بابک قائدنیا؛ یزدان مرادی؛ علی سالارپوری؛ شاپور کاکولکی

7.

یافته علمی کوتاه: کارآیی تور گوشگیر ثابت با چشمه 170 میلیمتر در کاهش میزان صید ماهیان نارس تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 151-158
بهروز خوشقلب؛ فرخ پرافکنده حقیقی؛ محمود توکلی؛ هاشم جوشیده؛ بهروز فدایی؛ یزدان مرادی

8.

یافته کوتاه: بررسی آلودگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) استان گیلان به فلزات سنگین سرب و آهن

دوره 24، شماره 2، آذر 1394، صفحه 143-149
علی نکوئی فرد؛ یزدان مرادی؛ مسعود صیدگر؛ سعید جوان؛ سهراب عاقبتی

9.

بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )

دوره 23، شماره 3، مهر 1393، صفحه 69-79
قربان زارع گشتی؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی؛ علی اصغر خانی پور؛ نسرین مشائی؛ سید حسن جلیلی؛ مینا سیف زاده؛ فریدون رفیع پور؛ فرحناز لکزایی

10.

بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 132-146
بابک کرمی؛ عباسعلی مطلبی؛ سیدابراهیم حسینی؛ مهدی سلطانی

11.

بررسی ترکیبات تقریبی ، اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد

دوره 21، شماره 2، فروردین 1392، صفحه 125-132
یزدان مرادی؛ نسرین مشایی؛ بابک کرمی؛ قربان زارع گشتی

12.

بررسی خواص سیتوتوکسیک ترکیبات طبیعی قابل انحلال در متانول و دی اتیل اتر اسفنج Dysidea pallescensاز جزیره هنگام، خلیج فارس

دوره 24، شماره 4، دی 1394، صفحه 1-8
ملیکا ناظمی؛ یزدان مرادی؛ همایون حسین زاده؛ فرحناز لکزایی

13.

تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا

دوره 26، شماره 4، آبان 1396، صفحه 119-130
سید صابر مستولی‌زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی

14.

تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)

دوره 20، شماره 2، فروردین 1390، صفحه 97-108
الهام قیومی جونیانی؛ ژاله خوشخو؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی

15.

تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی، باکتریایی، حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) منجمد

دوره 24، شماره 4، دی 1394، صفحه 195-208
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور؛ یزدان مرادی

16.

تامین نیازهای تغذیه‌ای دام و انسان از فانوس‌ماهیان

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 89-101
امیررضا شویک‌لو؛ یزدان مرادی

17.

ترکیبا ت تقریبی-شیمیایی گیاه دریایی سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) مناطق مختلف ساحلی استان سیستان و بلوچستان

دوره 25، شماره 4، دی 1395، صفحه 133-144
محمود حافظیه؛ یزدان مرادی؛ محمد پورکاظمی؛ شهرام دادگر؛ منصور شریفیان

18.

معرفی محورهای پژوهش و فناوری حوزه شیلات بر پایه چهار رکن امنیت غذایی

دوره 32، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 85-93
یزدان مرادی؛ تورج ولی نسب؛ حسینعلی عبدالحی

19.

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب