آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,142,832
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,164,015

1.

اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 7-12
سمیه حسن پور لسکوکلایه؛ محمد پوردهقانی پیشکناری؛ حبیب وهاب زاده؛ محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ رضوان اله کاظمی

2.

استفاده از کنسانتره پروتئین‌ سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 13-24
میرحامد سید حسنی؛ محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ تورج سهرابی؛ سمیه حسن پور

3.

امکان جایگزینی کنجاله کانولا بجای بخشی از پودر ماهی در تولید جیره غذایی (Acipenser baerii) تاس ماهی سیبری

دوره 3، شماره 5، اسفند 1399، صفحه 22-28
محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ محمد ملک پور

4.

کاربرد ال- کارنیتین در جیره غذایی ماهیان خاویاری

دوره 4، پاییز و زمستان 1400، اردیبهشت 1401، صفحه 27-37
محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ سمیه حسن پور

5.

کاربرد پپتیدهای زیست فراوری شده (پرو تئین هیدرولیز شده) در جیره غذایی ماهیان پرورشی با تاکید بر ماهیان خاویاری

دوره 5، پاییز و زمستان 1401، تیر 1402، صفحه 1-9
میرحامد سید حسنی؛ علی حسین پور زلتی؛ تورج سهرابی؛ امید صفری؛ محمود محسنی

6.

منابع پروتئین گیاهی و جانوری جایگزین پودر ماهی در جیره غذایی فیلماهی و تاسماهی سیبری

دوره 3، بها ر و تابستان 99، دی 1399، صفحه 1-6
میرحامد سید حسنی؛ میر مسعود سجادی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ محمود محسنی؛ علی حسین پور زلتی؛ تورج سهرابی؛ رضا Ghorbani Vaghei


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب