آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,727,910
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,219,991

1.

اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 167-188
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ الهام انصاری فر؛ محمد خلیلیان موحد؛ فریده صالحی پور


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب