آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,982,968
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,148,481

1.

بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده

دوره 21، شماره 2، دی 1401، صفحه 51-62
نیوشا خواجه؛ عبدالرضا محمدی نافچی؛ لیلا نوری

2.

بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگی‌های فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلم‌های خوراکی نشاستۀ ساگو

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 139-150
منصوره سادات دانشزاده؛ حسین عباسپور؛ لیلا امجد؛ عبدالرضا محمدی نافچی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب