آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,984,570
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,149,556

1.

بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس دو گونه مرزه (Satureja khuzistanica Jamzad و Satureja bachtiarica Bunge) در دو مرحله برداشت

دوره 23، شماره 2، مرداد 1386، صفحه 174-182
فاطمه سفیدکن؛ لیلا صادق‌زاده؛ مریم تیموری؛ فاطمه عسکری؛ شهلا احمدی

2.

بررسی تأثیر رویشگاه و تاریخ کشت بر عملکرد بذر گیاه دارویی pimpinella affinis Ledeb.

دوره 26، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 596-605
فاطمه عسکری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی

3.

بررسی ترکیب شیمیایی اسانس‌های Centaurea urvillei DC. subsp. deinacantha و Centaurea pterocaula Trautv.

دوره 33، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 1003-1016
فاطمه عسکری؛ مهدی میرزا؛ مهردخت نجف پور نوایی؛ شهلا احمدی

4.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس اندام‌های مختلف گیاه Centaurea zuvandica (Sosn.) Sosn. از رویشگاه‌های مختلف

دوره 30، شماره 2، خرداد 1393، صفحه 322-331
فاطمه عسکری؛ ولی‌الله مظفریان؛ اسلام پارسا

5.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس اندام‌های مختلف گیاه Pimpinella deverroides (Boiss.) Boiss. در مراحل مختلف رشد

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1389، صفحه 64-73
فاطمه عسکری؛ شهلا احمدی؛ سعیده مشکی‌زاده؛ محمود نادری حاجی‌باقرکندی؛ عاطفه بهمن‌زادگان جهرمی

6.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس اندام‌های مختلف گونه Centaurea depressa M. Bieb.

دوره 29، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 476-485
فاطمه عسکری؛ مهدی میرزا

7.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس‌ بومادران البرزی (Achillea millefolium L. subsp. elbursensis) از رویشگاه و مزرعه

دوره 35، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 1-11
فاطمه عسکری؛ مهدی میرزا؛ مصطفی گلی پور؛ سمیه فکری قمی

8.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس گیاه Pimpinella olivierioides Boiss. & Hausskn.

دوره 33، شماره 2، تیر 1396، صفحه 185-195
فاطمه عسکری؛ شهلا احمدی

9.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپ‌های آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف

دوره 30، شماره 5، آذر 1393، صفحه 756-770
فاطمه عسکری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مهدی میرزا؛ مریم تیموری؛ المیرا احسانی

10.

بررسی کمّیت و کیفیت اسانس بذر گیاه Pimpinella aurea DC. در سه رویشگاه استان تهران

دوره 30، شماره 4، مهر 1393، صفحه 611-620
طیبه مظفری‌دهشیری؛ فاطمه سفیدکن؛ فاطمه عسکری؛ غلامرضا بخشی‌خانیکی

11.

ترکیب‌های شیمیایی اسانس دو گونه Pycnocycla nodiflora Decne ex. Boiss. و P. flabellifolia Boiss. در ایران

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 191-199
فاطمه عسکری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمدامین سلطانی پور؛ مهدی میرزا؛ سمیه فکری قمی

12.

شناسایی ترکیبهای شیمیایی اسانس Pimpinella eriocarpa Banks & Soland

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1384، صفحه 51-63
فاطمه عسکری؛ فاطمه سفیدکن؛ سعیده مشکی زاده

13.

معرفی یکی از گونه‌های Pimpinella بومی ایران به عنوان یک منبع طبیعی برای تولید ترانس-آلفا-برگاموتن (trans--Bergamotene)

دوره 22، شماره 2، مرداد 1385، صفحه 98-104
فاطمه عسگری؛ فاطمه سفیدکن؛ شهلا احمدی

14.

مقایسه اسانس Pimpinella aurea DC. از دو رویشگاه در استان تهران

دوره 19، شماره 3، آبان 1382، صفحه 239-254
فاطمه عسگری؛ فاطمه سفیدکن؛ مهدی میرزا؛ سعیده مشکی زاده

15.

مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در مراحل قبل از گلدهی و گلدهی کامل در رویشگاه و مزرعه

دوره 25، شماره 2، مرداد 1388، صفحه 159-169
شهلا احمدی؛ فاطمه سفیدکن؛ پرویز باباخانلو؛ فاطمه عسگری؛ کریم خادمی؛ ناهید ولیزاده؛ محمدعلی کریمی‌فر

16.

مقایسه کمی و کیفی اسانس Melissa officinalis L. ازمناطق مختلف

دوره 20، شماره 2، مرداد 1383، صفحه 229-237
فاطمه عسگری؛ فاطمه سفیدکن

17.

مقایسه کمی و کیفی اسانس Thymus pubescens Boiss. et Kotschy ex Celak در رویشگاههای مختلف استان تهران

دوره 19، شماره 2، مرداد 1382، صفحه 125-136
فاطمه عسگری؛ فاطمه سفیدکن؛ مهدی میرزا



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب