آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,020
تعداد مشاهده مقاله27,175,327
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,169,153

1.

اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 105-120
درخشنده رحیمی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ جعفر فخرایی

2.

بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی

دوره 35، شماره 134، خرداد 1401، صفحه 17-28
سید بابک اسدی؛ علیرضا آقاشاهی؛ جعفر فخرائی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین منصوری یاراحمدی

3.

تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 191-204
ابراهیم محمدی کوتیانی؛ جعفر فخرائی؛ اکبر یعقوبفر؛ حسین منصوری یاراحمدی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب