آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,062,071
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,155,272

1.

ارزیابی خواص کیفی هویج در خشک کنی با مایکروویو با پیش تیمارهای مختلف به کمک شبکۀ عصبی مصنوعی

دوره 21، شماره 75، آذر 1399، صفحه 81-96
محسن آزاد بخت؛ محمد جواد محمودی؛ محمد واحدی ترشیزی؛ رضا قزاق جاهد

2.

بررسی تغییرات رنگ آب‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک با کمک روش‌شناسی سطح پاسخ

دوره 22، شماره 79، آذر 1400، صفحه 81-96
محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزاد بخت؛ مهدی کاشانی نژاد

3.

بررسی و ارزیابی خصوصیات مهندسی سیستم اهمیک طی فرایند پختن قارچ دکمه ای

دوره 23، شماره 83، آذر 1401، صفحه 87-102
مهدی قوانلو؛ محسن آزاد بخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب