آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,868,443
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,232,172

1.

استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 10-15
مینا فلاحتگر؛ نگین نصیری؛ شیوا روفی گری حقیقت

2.

استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 37-43
احمد شیرین‌فکر؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ علی سراجی؛ رضا آزادی گنبد؛ کتایون اسلامی

3.

انرژی میکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 1-3
شیوا روفی گری حقیقت؛ سیداحمد تقی شکرگذار؛ صغری محبیان اطاقوری

4.

بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی)

دوره 1، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 1-11
شیوا روفی گری حقیقت؛ کوروش مجد سلیمی؛ مهران غلامی

5.

بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک

دوره 1، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 19-22
منیژه کوچکی؛ شیوا روفی گری حقیقت

6.

تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 44-49
زهرا رجبی پور؛ سید مصطفی صادقی؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ کلثوم چراغی

7.

تاثیر اختلاط چای ایرانی و خارجی بر کیفیت چای سیاه

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 29-36
یلدا رضاپور؛ سید احمد شهیدی؛ شیوا روفی گری حقیقت

8.

تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری

دوره 1، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 24-33
مریم السادات متولی جلالی؛ : سید مصطفی صادقی؛ شیوا روفی گری حقیقت


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب