آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,835,695
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,736,296

1.

بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس

دوره 4، بهار و تابستان 99، فروردین 1399، صفحه 25-39
مینا سیف زاده؛ فرشته خدابنده

2.

مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا

دوره 2، زمستان 97، دی 1397، صفحه 1-16
معصومه رهنما سنگاچینی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده؛ عظمت دادای قندی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب