آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,939,923
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,238,346

1.

ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری

دوره 36، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 102-112
محمدرضا اسدی؛ علی کلانتری حصاری؛ سید سهیل قائم مقامی؛ نازنین مصلح؛ بهناز قربان زاده؛ پویا عبدی

2.

نقش آزمون بافت‌شناسی در کاهش استفاده از بافت‌های غیرمجاز در فرآورده‌های گوشتی بین سال‌های 1393 تا 1396

دوره 33، شماره 3، مهر 1399، صفحه 31-40
محمدرضا اسدی؛ مازیار تقوی؛ علی کلانتری حصاری؛ بهناز قربان زاده


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب