آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,788,793
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,712,415

1.

Antioxidant effect of ascorbic acid on the quality of Cobia (Rachycentron canadum) fillets during frozen storage

دوره 11، شماره 3، مهر 2012، صفحه 666-680
S. Taheri؛ A. A. Motalebi؛ A. Fazlara

2.

Chemical, microbiological and sensory evaluation of gutted kilka coated with whey protein based edible film incorporated with sodium alginate during frozen storage

دوره 12، شماره 1، فروردین 2013، صفحه 140-153
M. Seyfzadeh؛ A. A. Motalebi؛ S. Kakoolaki؛ H. Gholipour

3.

Chitinase Isolated from Water and Soil Bacteria in Shrimp farming Ponds

دوره 11، شماره 4، دی 2012، صفحه 911-925
M. Zarei؛ S. Aminzadeh؛ A. Ghoroghi؛ A. A. Motalebi؛ J. Alikhajeh؛ M. Daliri

4.

Cloning of the IPNV VP2 gene into pNZ8150/Lactococcus lactis expression system: A preliminary phase for the development of IPN vaccines for fish

دوره 20، شماره 6، بهمن 2021، صفحه 1626-1648
Asma Mohammadi؛ Mohammad Afsharnasab؛ Hamid Kohram؛ Khosrow Aghayipour؛ Abasalii Motalebi Moghanchoghi

5.

Detection and identification of white spot syndrome virus (WSSV) and infectious hypodermal and hematopoietic necrosis virus (IHHNV) of Litopenaus vannamei from Bushehr and Sistan and Baloochestan provinces (Iran), during 2009-2010

دوره 10، شماره 4، دی 2011، صفحه 708-726
M. K. Pazir؛ M. Afsharnasab؛ B. Jalali Jafari؛ I. Sharifpour؛ A. A. Motalebi؛ A. Dashtiannasab

6.

Effect of Gamma irradiation and frozen storage on microbial quality of Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet

دوره 10، شماره 1، فروردین 2011، صفحه 75-84
M. Oraei؛ A. A. Motalebi؛ E. Hoseini؛ S. Javan

7.

Effect of Gamma Irradiation on Fatty Acid Composition of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets

دوره 10، شماره 2، تیر 2011، صفحه 276-285
M. Oraei؛ A. A. Motalebi؛ E. Hoseini؛ S. Javan؛ A. H. Hemmasi

8.

Effects of Capparis spinosa root extract and modified atmosphere packaging on the shelf life of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets by measuring of antioxidant and antimicrobial parameters

دوره 19، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 272-285
Pourya Khadem؛ A.A. Motalebi؛ N. Rokni؛ V. Razavilar

9.

Effects of different concentrations of Sodium alginate as an edible film on chemical changes of dressed Kilka during frozen storage

دوره 10، شماره 4، دی 2011، صفحه 654-662
N. Khanedan؛ A. A. Motalebi؛ A. A. Khanipour؛ A. koochekian sabour؛ M. Seifzadeh؛ A. Hasanzati rostami

10.

Effects of incorporation Spirulina platensis (Gomont, 1892) powder in wheat flour on chemical, microbial and sensory properties of pasta

دوره 19، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 410-420
Seyed Saber Mostolizadeh؛ Yazdan Moradi؛ Mohammad Sadiq Mortazavi؛ Abas ali Motallebi؛ Mansoreh Ghaeni

11.

Effects of Soy protein concentrate and Xanthan gum on physical properties of Silver carp (Hypophthalmichthys molitrix ) surimi

دوره 11، شماره 3، مهر 2012، صفحه 518-530
F. Hasanpour؛ E. Hoseini؛ A. A. Motalebi؛ F. Darvish

12.

Effects of whey protein edible coating on bacterial, chemical and sensory characteristics of frozen common Kilka

دوره 11، شماره 1، فروردین 2012، صفحه 132-144
A. A. Motalebi؛ M. Seyfzadeh

13.

Evaluation of the antibacterial effects of Ag-Tio2 nanoparticles and optimization of its migration to sturgeon caviar (Beluga)

دوره 18، شماره 4، دی 2019، صفحه 954-967
Amirali Anvar؛ Shabnam Haghighat Kajavi؛ Hamed Ahari؛ Anoosheh Sharifan؛ Abbasali Motallebi؛ Shapour Kakoolaki؛ Saeed Paidari

14.

Experimentally pathogenesis of Aeromonas hydrophila in freshwater Crayfish (Astacus leptodactylus) in iran

دوره 11، شماره 3، مهر 2012، صفحه 644-656
A. SamCookiyaei؛ M. Afsharnasab؛ V. Razavilar؛ A. A. Motalebi؛ S. Kakoolaki؛ Y. Asadpor؛ M. Y. Yahyazade؛ A. Nekuie Fard

15.

Fillet yield, proximate composition and mineral contents in Indian spiny halibut Psettodes erumei caught from the coastal waters of Bushehr (Persian Gulf)

دوره 10، شماره 3، مهر 2011، صفحه 519-528
M. Yasemi؛ A. A. Motalebi؛ B. Mohammadzadeh؛ N. Monfared

16.

Gonads tissue changes of Chalcalburnus mossulensis( Heckel, 1843) infected by Ligula intestinalis (cestoda)

دوره 10، شماره 1، فروردین 2011، صفحه 85-94
A. Parsa Khanghah؛ M. Mojazi Amiri؛ I. Sharifpour؛ B. Jalali Jafari؛ A. A. Motalebi

17.

Impacts of whey protein edible coating on chemical and microbial factors of gutted kilka during frozen storage

دوره 9، شماره 2، مرداد 2010، صفحه 255-264
A. A. Motalebi؛ A. Hasanzati Rostami؛ A.A. Khanipour؛ M. Soltani

18.

In vitro effect of Nanosilver toxicity on fibroblast and mesenchymal stem cell lines

دوره 10، شماره 3، مهر 2011، صفحه 487-496
D. Shahbazzadeh؛ H. Ahari؛ A. A. Motalebi؛ A. A. Anvar؛ S. Moaddab؛ T. Asadi؛ M. A. Shokrgozar؛ J. Rahman-Nya

19.

Isolation and identification of antibacterial steroid compounds from Ulva fasciata in the Persian Gulf

دوره 19، شماره 5، آذر 2020، صفحه 2384-2393
ABBASALI MOTALLEBI

20.

Isolation and Identification of Histamine-forming bacteria in frozen Skipjack tuna (Katsuwonus pelamis)

دوره 10، شماره 4، دی 2011، صفحه 678-688
V. A. Koohdar؛ V. Razavilar؛ A. A. Motalebi؛ F. Mosakhani؛ T. Valinassab

21.

Isolation and semi purification of steroid compounds from Colpomenia sinuosa (Derbès & Solier, 1851) algae of the Persian Gulf and in vitro screening of antimicrobial effects

دوره 20، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 129-140
Shahrzad Dashtegol؛ Abasali Motalebi Moghanchoghi؛ Vadood Razavilar؛ Mohammad Seddiq Mortazavi

22.

Mycobiota and aflatoxin B1 contamination of rainbow trout (Oncorhinchus mykiss) feed with emphasis to Aspergillus section Flavi

دوره 10، شماره 3، مهر 2011، صفحه 363-374
S. Alinezhad؛ M. Tolouee؛ A. Kamalzadeh؛ A. A. Motalebi؛ M. Nazeri؛ M. Yasemi؛ M. Shams-Ghahfarokhi؛ R. Tolouei؛ M. Razzaghi-Abyaneh

23.

Optimization of morphology and geometry of encapsulated Hypophthalmichthys molitrix oil

دوره 9، شماره 2، مرداد 2010، صفحه 199-208
H. Alavi Talab؛ M. Ardjmand؛ A. A. Motalebi؛ R. Pourgholam

24.

Production of breaded kilka (Clupeonella cultriventris) using two different batters and determination of chemical, microbial and sensory properties

دوره 18، شماره 4، دی 2019، صفحه 684-698
Sarah Jorjani؛ Ali Asghar Khanipour؛ Mehdi Soltani؛ Abbasali Matalebi؛ Abolghasem Kamali؛ Afshin Ghelichi

25.

Protein and lipid changes of FPC produced from Caspian Sea Kilkas in VP and MAP during storage at different temperatures

دوره 11، شماره 2، تیر 2012، صفحه 338-346
Zh. Khoshkhoo؛ A. A. Motalebi؛ V. Razavilar؛ A. A. Khanipour

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب