آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,041,033
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,015

1.

اثر آرتمیا Artemia urmiana غنی شده با ریزجلبک کیتوسروس (Chaetoceros sp.) بر ترکیب اسیدهای چرب و وضعیت آنتی‌اکسیدانی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 30، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 13-23
شه پری ریگی گونک؛ پریا اکبری

2.

اثرآستاگزانتین بر رشد، ترکیب شیمیایی بدن و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus,1758)

دوره 26، شماره 2، تیر 1396، صفحه 15-24
حمیده ریگی قزاق؛ علی آبرومند؛ سعید ضیایی نژاد؛ پریا اکبری

3.

اثر پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی و برخی شاخص‌های ایمنی ذاتی لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 31-39
محسن علی؛ پریا اکبری؛ سیاووش سلطانیان؛ امین غلام حسینی

4.

اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس بر رشد، شاخص‌‌های خونی و فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 30، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 187-192
نیلوفر دیلمی؛ الهام معظمیان؛ محمد سعید فریدونی؛ پریا اکبری

5.

اثر تجویز خوراکی عصاره زنجبیل (Zingiber officinale) بر فعالیت آنزیم‌‌‌های گوارشی و برخی پارامترهای بیوشیمیایی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 45-55
ناصر شهرکی؛ محمد رضا ایمانپور؛ پریا اکبری؛ رقیه صفری؛ ولی الله جعفری

6.

اثر ریزجلبک Aphanothece halophytica بر ترکیب اسید‌‌های چرب و اسید‌‌های آمینه ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 27-36
پریا اکبری؛ زهرا امینی خویی؛ الناز عرفانی فر

7.

اثر سطوح مختلف ریز جلبک Aphanothece halophytica بر روند رشد و ترکیب شیمیایی ناپلئوس Artemia urmiana

دوره 30، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 15-23
پریا اکبری؛ الهه عرفانی فر؛ زهرا امینی خویی

8.

اثر عصاره پلی ساکارید جلبک الوا (Ulva rigida) بر فعالیت آنزیم‌های گوارشی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی میگوی پاسفید غربی (Litopeneaus vannamei)

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 151-162
پریا اکبری؛ رها فدایی راینی

9.

ارتباط پارامترهای فیزیکو شیمیایی آب و زی‌توده حلزون بابیلون (Babylonia spirata, Linnaeus, 1758) در آبهای شمالی دریای عمان (استان سیستان و بلوچستان)

دوره 32، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 83-93
سیداحمدرضا هاشمی؛ مسطوره دوستدار؛ اشکان اژدری؛ الناز عرفانی فر؛ پریا اکبری؛ قاسم رحیمی قره میرشاملو

10.

ارزش غذایی، فیتوشیمیایی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی مخلوط ماکروجلبک‌های قهوه‌ای Sargassum ilicifolium، Nizimuddinia zanardini،Cystoseira indica و Padina australis

دوره 32، شماره 5، آذر و دی 1402، صفحه 79-94
اشکان اژدری؛ پریا اکبری

11.

بررسی تاثیر روش لخته سازی بر راندمان برداشت زی‌‌توده و محتوی اسیدهای چرب ریزجلبک Dunaliella salina، جداسازی شده از تالاب لیپار، چابهار

دوره 29، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 109-120
سامره اربابی؛ پریا اکبری؛ زهرا امینی خوئی

12.

تعیین گونه مناسب نرم تن برای صنایع دارویی و غذایی با استفاده از پروفایل استرول و اسیدهای چرب چهار گونه نرم‌‌تن دریایی ساحل قشم

دوره 31، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 83-93
پریا اکبری؛ اسماء مفتاح‌زهی

13.

عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و آنزیم‌های گوارشی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) تغذیه شده با سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae)

دوره 28، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 1-11
پریا اکبری

14.

عملکرد رشد و ترکیب اسید‌‌های چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina)

دوره 29، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 61-71
پریا اکبری؛ محسن علی؛ امین غلامحسینی؛ زهرا امینی خویی

15.

مطالعه تغییرات شاخص‌های بیوشیمیایی خون و آنتی‌اکسیدانی کبد در ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) تغذیه شده با عصاره جلبک قرمز (Jania adhaerens J.V. Lamouroux)

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 89-99
پریا اکبری؛ فرزانه دباشی؛ رها فدایی راینی

16.

مقایسه میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و محتوای فنلی عصاره‌های اتانولی، آبی و آبی– اتانولی چهار گونه نرم‌تن دریایی ساحل قشم

دوره 31، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 29-38
پریا اکبری؛ سیمین دلیران؛ اسماء مفتاح‌زهی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب