آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,792,224
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,714,981

1.

ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنی‌شده با میگوی Macrobrachium nipponense طی فرمولاسیون نوین و 6 ماه نگهداری در دمای اتاق

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 39-48
قربان زارع گشتی؛ یاسمن اعتمادیان؛ علی اصغر خانی پور؛ محمد صیاد بورانی؛ معصومه رهنما؛ عظمت دادای قندی؛ فرشته خدابنده؛ فاطمه نوغانی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی

2.

مقایسه، تعیین کیفیت و ارزیابی فساد فیله‌های منجمد شده ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) وارداتی و پرورش یافته در ایران

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 59-68
محبوبه موسایی پور؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری؛ انیسه جمشیدی؛ یاسمن اعتمادیان

3.

مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 1-11
بهمن لطیفی؛ مینا احمدی؛ یاسمن اعتمادیان؛ ویدا قائمی؛ سید جواد ابوالقاسمی؛ امیررضا شویک لو

4.

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب