آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,054,272
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,689

1.

بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 21-42
شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ محبت محبی؛ فریده صالحی پور

2.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو)

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 63-80
ارمغان سالم؛ سیداحمد شهیدی؛ محبت محبی؛ الهام آل حسینی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب