آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,883,845
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,754,677

1.

Acidophilic and Acid Tolerant Actinobacteria as New Sources of Antimicrobial Agents against Helicobacter Pylori

دوره 76، شماره 2، شهریور 2021، صفحه 261-272
L Eftekharivah؛ J Hamedi؛ Gh Zarrini؛ R Bakhtiari

2.

A Comparative and Dose-dependent Evaluation on Stevia rebaudiana Antimicrobial Activity; A Challengeable Study

دوره 10، Special، تیر 2021، صفحه 77-82
Vahid Ganjiani؛ Mohammad Tabatabaei؛ Mohammad-Sadegh Golvajouei

3.

Antimicrobial activity of various extracts of Sargassum glaucescens on the antibiotic resistant organisms

دوره 19، شماره 3، مرداد 2020، صفحه 1359-1372
Shahla Jamili

4.

Antimicrobial and Antioxidant Effects of Thymus daenensis and Camellia sinensis Ethanolic Extracts of Chicken Meat During Frozen Storage

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 17-27
Khodarahm Mosavinezhad؛ Amir Shakerian؛ Reza Sharafati Chaleshtori؛ Ebrahim Rahimi

5.

Antimicrobial Screening of Fennel at the Seedling Stage

دوره 1، شماره 1، تیر 2012، صفحه 75-77
Maryam Nourimand؛ Sasan Mohsenzadeh؛ Jaime A. Teixeira da Silva

6.

Assessment of antifungal, antimicrobial and cytotoxic activities of marine zoanthid (Phylum Cnidaria, Class Anthozoa) extract in marine habitats of Hengam Island, Persian Gulf, Iran

دوره 21، شماره 4، مهر 2022، صفحه 1004-1016
S.S. Eisapoor؛ Sh. Safaeian؛ A. Mahmoodzadeh

7.

Chemical Composition, Antimicrobial and Analgesic Properties of Rosmarinus officinalis L. from North of Iran

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 107-114
Seyed Mohammad Vahdat؛ Maryam Khavarpour؛ Sohrab Kazemi

8.

Collection and Identification of Some Selected Medicinal Plants with Antimicrobial Properties from Takhte – Sartashtak Region, Kerman, Iran

دوره 13، شماره 1، خرداد 2024، صفحه 137-146
Leila Malekpourzadeh؛ Farrokh Ghahremaninejad؛ Seyed Mansour Mirtajadini

9.

Evaluation of in vitro Anti-Brucella Activity and Chemical Composition of Different Geographically Distinct Propolis from Iran

دوره 77، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 2022، صفحه 57-64
M Dadar؛ N Mojgani؛ S Alamian؛ Y Shahali

10.

Evaluation of the Biological Activity of Laboratory-Prepared Chitosan from Shrimp Shells against Pathogenic Bacterial Isolates

دوره 77، شماره 4، مهر و آبان 2022، صفحه 1355-1362
S. M Jawad

11.

Green Synthesis of Silver Nanoparticles and Antibacterial Properties of Extracts of Capparis spinosa Leaves

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 دی 1402
Elham Javadian؛ Asiyeh Biabangard؛ Mehrangiz Ghafari؛ Saeeide Saeeidi؛ Bahman Fazeli-Nasab

12.

Studies on Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Cleome brachycarpa (Forssk.) Vahl ex DC. and Cleome quinquenervia DC

دوره 12، شماره 3، آذر 2023، صفحه 251-258
Manijeh Joukar؛ Kambiz Larijani؛ Mohammad Hossein Farjam؛ Mohammad Hadi Givianrad؛ Fereshteh Nematollahi

13.

Study of Catalase, Protease, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Tabernaemontana divaricata Latex

دوره 10، Special، تیر 2021، صفحه 61-68
Merrine Raju؛ Y. Vasudeva Rao

14.

The Antimicrobial Activity of Endophytic Fungi Isolated from Thymus spp.

دوره 12، شماره 1، خرداد 2023، صفحه 117-124
Soheila Mirzaei؛ Sahar Masumi

15.

The Effect of Non-thermal Processing of Hyssopus officinalis on its Antioxidant and Antimicrobial Activities

دوره 4، شماره 2، آذر 2015، صفحه 161-169
Mahboobeh Jamshidi؛ Mohsen Barzegar؛ Mohammad Ali Sahari

16.

ارزیابی برون‌‌تنی فعالیت ضد میکربی ترکیب بنزآلکانیوم کلراید و گلوتارآلدهید (REMOVE) بر آبهای با شوری متفاوت

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 199-209
دنیا نیک آئین؛ احمد عرفان مىش؛ رضا مردان پور

17.

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون (Olea Europaea L.) رقم زراعی میشن به روش الایزا

دوره 28، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 280-292
زهرا رفیعی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری

18.

بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس Artemisia aucheri Boiss.

دوره 25، شماره 3، آبان 1388، صفحه 429-440
محدثه محبوبی؛ فاطمه قاضیان بیدگلی

19.

بررسی ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس و اثر ضد باکتریایی برگ و میوه Juniperus horizontalis Moench

دوره 28، شماره 3، آبان 1391، صفحه 509-522
الهام احسانی؛ کامبیز اکبری نوقابی؛ مریم تیموری؛ مهدیس ابراهیم‌زاده؛ علیرضا خادم

20.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپ‌های آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف

دوره 30، شماره 5، آذر 1393، صفحه 756-770
فاطمه عسکری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مهدی میرزا؛ مریم تیموری؛ المیرا احسانی

21.

جداسازی، شناسایی و ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اکتینومایست ها از رسوبات دریایی خلیج فارس در محدوده استان هرمزگان

دوره 25، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 81-93
محسن گذری؛ محمد صدیق مرتضوی؛ رامین کریم زاده؛ محمود ابراهیمی؛ رضا دهقانی

22.

شناسایی ترکیبهای شیمیایی و بررسی اثر ضد میکروبی اسانس بذر زیره (Bunium persicum Boiss.)

دوره 25، شماره 1، اردیبهشت 1388، صفحه 20-28
محمد مقتدر؛ عبدالرضا ایرج منصوری؛ حسن سالاری؛ آرمیتا فرهمند

23.

ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تأثیر آن بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1399
ریحانه بورد؛ لاله رومیانی

24.

مطالعه خاصیت ضد میکروبی و ترکیب شیمیایی اسانس لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.)

دوره 24، شماره 1، اردیبهشت 1387، صفحه 56-65
محدثه محبوبی؛ محمدمهدی فیض‌آبادی؛ قاسم حقی؛ حسین حسینی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب