آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,655,586
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,207,195

1.

اثر ضد باکتریایی سرم خون کپور معمولی (Cyprinus carpio) و فیتوفاگ (Hypophthalmicthys molithrix) بر روی عامل مولد آکنه (Staphylococcus aureus)

دوره 28، شماره 2، تیر 1394، صفحه 38-43
فریدون مردانی؛ پریا اکبری؛ محمدسعید فریدونی

2.

اثر نیترات سرب بر روی اندام زایی کپور نقره ای

دوره 1، شماره 1، بهمن و اسفند 1371، صفحه 31-46
کاظم پریور؛ محمدرضا ملک نژاد؛ مرضیه چالوس

3.

ارزیابی ترجیح مصرف کنندگان اهوازی نسبت به محصولات نوین فرآوری شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 3، پائیز و زمستان 98، اسفند 1398، صفحه 1-12
سمیرا ناظم رعایا؛ مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ داوود ضرغام

4.

بررسی اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 201-210
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میردار هریجانی؛ فاطمه حدادی

5.

بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 165-170
صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی؛ مهرداد نصری؛ فاطمه نوغانی؛ ژاله خوشخو

6.

بررسی تعداد کروموزومهای ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichtys molitrix) و تهیه کاریوتایپ آن

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1381، صفحه 107-114
ابوالحسن وارسته؛ مرتضی حسین زاده مقدم؛ محمد پورکاظمی؛ محمدرضا نوروز فشخامی

7.

بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 41-49
علی اصغر خانی پور؛ س فتحی؛ ی فهیم دژبان

8.

تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 187-198
احمد پودینه؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ احسان احمدی فر

9.

تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری

دوره 2، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 99-108
فریدون رفیع پور؛ مینا سیف زاده؛ سید حسن جلیلی

10.

تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی

دوره 1، زمستان 96، دی 1396، صفحه 109-118
صغری کمالی؛ علی اصغر خانی پور؛ قربان زارع گشتی؛ فاطمه نوغانی

11.

تغییرات فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت دمای 18- درجه سانتیگراد

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 33-44
سید حسن جلیلی؛ عباس همرنگ امشی

12.

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی

13.

مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها

دوره 1، پائیز 96، مهر 1396، صفحه 29-42
محدث قاسمی؛ سمیه حقیقی کارسیدانی؛ صادق امیدوار؛ بابک رمضانی عاقله؛ منیره فئید



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب