آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,897,805
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,758,027

1.

A comparative study on some properties and antioxidant activity of Hypophthalmichthys molitrix (Valenciennes, 1844) protein hydrolysates produced by different hydrolysis methods

دوره 21، شماره 5، آذر 2022، صفحه 1204-1219
Atena Hasanzati Rostami؛ Ali Motamedzadegan؛ Seyed Ebrahim Hosseini؛ Masoud Rezaei؛ Abolghasem Kamali

2.

Effect of aqueous extract of Iranian Sumac (Rhus criaria L.) on the shelf life of Hypophthalmichthys molitrix fillet during storage at 4◦C

دوره 20، شماره 3، مرداد 2021، صفحه 615-627

3.

اثر ضد باکتریایی سرم خون کپور معمولی (Cyprinus carpio) و فیتوفاگ (Hypophthalmicthys molithrix) بر روی عامل مولد آکنه (Staphylococcus aureus)

دوره 28، شماره 2، تیر 1394، صفحه 38-43
فریدون مردانی؛ پریا اکبری؛ محمدسعید فریدونی

4.

القای اوولاسیون در مولدین فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از هورمون LHRH-A و ترکیب آن با آنتاگونیست های دوپامین

دوره 13، شماره 3، آذر 1383، صفحه 129-144
علیرضا کاشانی ثابت؛ شهربانو عریان؛ محمود بهمنی

5.

بررسی اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 201-210
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میردار هریجانی؛ فاطمه حدادی

6.

تاثیر تیروکسین روی تعداد تخم های تفریخ شده در ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitritx)

دوره 12، شماره 3، آذر 1382، صفحه 167-174
فاطمه مرادیان؛ شهلا جمیلی؛ محمود بهمنی؛ محمد حسین طلوعی؛ غلامحسین محمدی

7.

تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری

دوره 2، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 99-108
فریدون رفیع پور؛ مینا سیف زاده؛ سید حسن جلیلی

8.

تاثیر شستشو با آب و آب نمک بر روی پروتئین های محلول در آب و کیفیت سوریمی تولیدی از ماهی فیتو فاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 17، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 143-152
سهراب معینی؛ میثم دل روشن؛ انوشه کوچکیان صبور؛ ابوالفضل عسگری ساری

9.

تغییرات شاخص‌های حسی، شیمیایی، بار‌‌میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری تحت خلاء در 4 درجه سانتیگراد

دوره 24، شماره 4، دی 1394، صفحه 127-143
مسعود هدایتی فرد

10.

وضعیت صید و صیادی و ارزیابیذخایر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در دریاچه مخزنی سد مهاباد در فصل صید سال 1378-1377

دوره 13، شماره 1، خرداد 1383، صفحه 77-96
شهرام عبدالملکی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب