آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,661,425
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,209,508

1.

In vivo study on probiotic Lactobacillus brevis in Sander lucioperca and some of their nonspecific immune parameters, intestinal morphology and survival against Aeromonas hydrophila

دوره 21، شماره 2، خرداد 2022، صفحه 387-402
monireh faeed؛ rouha Kasra Kermanshahi؛ Mohammad PourKazemi؛ mohadeseh ahmadnezhad

2.

اثرات افزودن اسیدسیتریک و سطح بالای فیتاز به جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و غلظت کلسیم و فسفر خون جوجه‌های گوشتی

دوره 35، شماره 137، اسفند 1401، صفحه 85-100
سید ناصر موسوی؛ محمد مهدی ریحانی؛ فرهاد فرودی؛ کاظم کریمی

3.

اثر استفاده از دانه تریتیکاله خام و عمل آوری شده بر عملکرد و مورفولوژی مخاط روده کوچک جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 83-94
محمد حسین نعمتی؛ نواب اوصانلو؛ علی نوبخت

4.

اثر دانه گشنیز (Coriandrum sativum) و آلفا-توکوفریل‌استات در جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه‌های‌گوشتی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 205-216
احمد علی ثابتان شیرازی؛ محمد جواد آگاه؛ احمد حسن آبادی؛ علی داد بوستانی

5.

اثر سطوح کنجاله آفتابگردان و آنزیم پروتئاز بر صفات عملکردی و ریخت شناسی روده باریک در مرغ های تخم گذار

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 163-176
سارا میرزایی گودرزی؛ فاطمه برجی زاده؛ علی اصغر ساکی؛ داریوش علیپور؛ پویا زمانی

6.

اثر سطوح مختلف پودر برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) در جیره بر رشد و مورفولوژی روده کوچک و شاخص‌های مرتبط با آسیت در جوجه‌های گوشتی‌پرورش یافته در شهرکرد

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 195-208
بهنام احمدی پور جونقانی؛ فریبرز خواجعلی

7.

بررسی اثر اسیداُرگانیک و نانو ذرات نقره پوشش داده شده بر زئولیت بر عملکرد، مورفولوژی روده و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 155-166
سحر علی آبادی؛ سید رضا هاشمی؛ داریوش داودی؛ سعید حسنی؛ سمیرا شکیبا

8.

بررسی اثر افزودن پودر برگ زیتون و دانه گشنیز در جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌گوشتی

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 135-150
احمدعلی ثابتان شیرازی؛ احمد حسن آبادی؛ محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم

9.

بررسی اثر پودر کلم‌بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و عصاره الکلی برگ توت سفید (Morus alba) در مقایسه با ویتامین بر عملکرد رشد و مورفولوژی پرزهای روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 93-100
میلاد بابااحمدی میلانی؛ عبدالکریم زمانی مقدم؛ فریبرز خواجعلی؛ عبدالناصر محبی؛ زهرا خسروی آلکوهی

10.

بررسی استفاده از نانو دی ال- متیونین بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 132، آذر 1400، صفحه 125-138
بهنام احمدی پور جونقانی؛ حسین ایمانی تبار؛ فریبرز خواجعلی؛ زینب توحیدیان

11.

تأثیر پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی _سرمی، جمعیت میکروبی و مورفولوژی روده نیمچه های بوقلمون

دوره 37، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 69-78
وحید رضا حاجی باقریان؛ بهنام احمدی پور جونقانی؛ سمیرا عباس زاده؛ نصرالله پیرانی

12.

تأثیر پودر نعناع (Mentha piperita L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و کاسنی (Chicorium intybus L.) بر عملکرد و بافت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 6، بهمن 1394، صفحه 1035-1046
بهجت پورسینا؛ پریسا سلیمانی رودی؛ محمد صدقی؛ علی طیبی‌پور

13.

تاثیر ترکیبی از عصاره‌های اتانولی آویشن شیرازی و رزماری در جیره بر روی کاهش اثرات آفلاتوکسین B1 در جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 105-116
میلاد منافی؛ مهدی هدایتی

14.

تاثیر نوع پروبیوتیک در جیره جوجه‌های گوشتی روی رشد بدن، اندام‌های سیستم ایمنی و مورفولوژی روده کوچک در هفته اول پرورش

دوره 28، شماره 2، تیر 1394، صفحه 51-59
حمیدرضا علی اکبرپور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مریم رضائیان؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی؛ روح الله دوزوری



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب