آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,789,008
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,712,551

1.

Effect of Saccharomyces cerevisiae Fortified with Selenium on the Hematological and Some Biochemical Traits of Local Iraqi Goat

دوره 78، شماره 4، مهر و آبان 2023، صفحه 1213-1216
M Amir Shareef؛ F. T Al-Rawi؛ M Kareem Jasim Aremmt؛ S Thabit Jassim Alrawi؛ A. A Omar؛ H Muneeb Alrawi

2.

Efficacy of dietary supplementation of Bacillus licheniformis and B. subtilis probiotics and Saccharomyces cerevisiae (yeast) on the hematological, immune response, and biochemical features of Persian sturgeon (Acipenser persicus) fingerlings

دوره 19، شماره 4، مهر 2020، صفحه 2024-2038

3.

Feeding Artemia larvae with yeast heat shock proteins 82 (HSPs82) to enhance the resistance against abiotic stresses (hyperosmotic and high temperatures)

دوره 19، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 19-30
Behnam Shekarchi؛ Ali Nekuie fard؛ Ramin Manaffar

4.

Growth and feed utilization of goldfish (Carassius auratus) fed graded levels of brewers yeast (Saccharomyces cerevisiae)

دوره 15، شماره 3، مهر 2016، صفحه 1124-1133
E. Gumus؛ B. Aydin؛ M. Kanyilmaz

5.

Zinc-threonine yeast enriched improved the growth and mineral composition of salt water rotifer, Brachionus plicatilis

دوره 19، شماره 4، مهر 2020، صفحه 1840-1849
Kaveh Nematzadeh؛ Nasrollah Ahmadifard؛ Naser Samadi؛ Naser Agh؛ Serwe Ghaderpoor

6.

اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 205-218
فهیمه دانش یار؛ سید محمد حسینی؛ اکبر یعقوبفر

7.

اثر پروبیوتیکی مخمر ساکارومایسس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) و آسپرژیلوس نایجر (Aspergillus niger) بر رشد و پاره‎ای از شاخص‎های ایمنی فیل ماهیان جوان (Huso huso) پرورشی

دوره 23، شماره 2، تیر 1393، صفحه 21-34
احمد حسن پور فتاحی؛ حجت الله جعفریان؛ علیرضا خسروی؛ داریوش عبداللهی آرپناهی

8.

افزایش کارایی فرایند ساکاریفیکاسیون تفاله چغندرقند با استفاده از موتانت برتر قارچ Trichoderma reesei برای تولید بیواتانل

دوره 31، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 76-61
سمیرا شهبازی؛ حامد عسکری؛ محمد علی ابراهیمی؛ مهسا کریمی؛ ماندانا صفایی

9.

بهبود شاخص‌های رشد و کیفیت لاشه بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) با استفاده از پروبیوتیک تجاری دی پرو(D Pro) و مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomycess Cerevisia)

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 175-183
فروغ درفش؛ مهدی سلطانی؛ حسین علی عبدالحی؛ مهدی شمسایی مهرجان

10.

تأثیر پروبیوتیک (مخمر ساکارومایسیس سرویسیه)، پری‌بیوتیک‌ها (الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان) و آنتی‌بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخص‌های کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 28، شماره 3، مهر 1394، صفحه 90-97
سعیده ابدالی براباد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ منصور رضائی؛ حمید دلدار

11.

عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و آنزیم‌های گوارشی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) تغذیه شده با سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae)

دوره 28، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 1-11
پریا اکبری



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب