آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,980,490
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,147,970

1.

آثار رفاهی سیاست اصلاح نظام یارانه‌ها بر بازار گندم، آرد و نان در ایران

دوره 24، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 245-271
سید حبیب الله موسوی؛ مهرداد باقری

2.

اثرات جیره های با سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر هضم مواد مغذی و ویژگی های دستگاه گوارش گوسفندان

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 55-68
محمد مرادی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ عیسی دیرنده

3.

اثرات سطح انرژی و لیزین جیره بر عملکرد و صفات تولید مثلی مرغ های مادر گوشتی آرین در دوره تولید

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 193-202
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ سید عبداله حسینی؛ مازیار محیطی اصلی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی؛ امیر میمندی پور

4.

اثرات سطوح متفاوت نسبت پروتئین به انرژی ( P/E ) جیره غذایی بر روی رشد و ترکیب بدن تاسماهی ایرانی ( Acipenser persicus ) پرورشی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1386، صفحه 129-140
محمود محسنی؛ محمد پورکاظمی؛ محمود بهمنی؛ حمیدرضا پورعلی؛ میر مسعود سجادی

5.

اثرات سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین جیره بر عملکرد رشد ، بازده استفاده از انرژی و پروتئین و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی سویه راس 308

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 89-108
امیر کوشنده؛ محمد چمنی؛ اکبر یعقوبفر؛ علی اصغر صادقی؛ حسن بانه

6.

اثر تغذیه کوتاه مدت جیره پرانرژی و تزریق گونادوتروپین‌های جفتی بر دینامیک فولیکولی، متابولیت‌های خون و عملکرد تولیدمثلی میش‌های نایینی

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 77-90
جواد حبیبی زاد؛ احمد ریاسی؛ حمید کهرام

7.

اثر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره غذایی بر روند رشد بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso)

دوره 22، شماره 4، آبان 1393، صفحه 107-118
محمود محسنی؛ اسماعیل امیرخانی؛ میرحامد سید حسنی؛ حمیدرضا پورعلی

8.

الگو و کارایی مصرف انرژی تولید گندم دیم به کمک رویکرد تحلیل پوششی داده ها، مطالعه موردی: شهرستان چرداول، استان ایلام

دوره 7، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 33-46
رستم فتحی؛ فرهاد امجدپور؛ احمد کوچک زاده؛ امیر عزیزپناه

9.

آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمه‌ای

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 195-208
مهدی قوانلو؛ محسن آزاد بخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

10.

آنالیز کمّی امنیت غذایی در استان خراسان رضوی بر مبنای تولید سیب‌زمینی

دوره 29، شماره 3، مهر 1395، صفحه 63-75
محمد کاظمی؛ محمد بنایان اوّل؛ رضا قربانی

11.

برآورد احتیاجات انرژی و پروتئین مورد نیاز برای رشد شترهای یک کوهان

دوره 10، شماره 39، شهریور 1400، صفحه 77-82
اکبر محرمی؛ غلامرضا اکبری

12.

برآورد احتیاجات انرژی و پروتئین مورد نیاز در حالت نگهداری شترهای یک کوهانه

دوره 10، شماره 40، آذر 1400، صفحه 69-74
اکبر محرمی؛ غلامرضا اکبری

13.

براورد کششهای قیمتی و تولیدی تقاضای نهاده انرژی در بخش کشاورزی با استفاده از الگوی فرم تصحیح خطای خودتوضیح با وقفه توزیعی

دوره 20، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 171-196
کیومرث سهیلی

14.

برآورد میزان انرژی مکانیکی و کارگری برای تولید یونجه دراستان آذربایجان شرقی

دوره 2، شماره 2، آذر 1400، صفحه 59-67
حسین محمدی مزرعه؛ مسعود زابلستانی؛ ابوالفضل ناصری

15.

بررسی اثر ضایعات نان بر خط فقر و شاخص امنیت غذایی خانوارهای شهری و روستایی ایران طی سالهای 1380-86

دوره 19، شماره 3، آذر 1390، صفحه 53-78
الهام صفرخانلو؛ امیر محمدی نژاد

16.

بررسی اثرهای جنگل‌داری شهری از نظر اقتصاد انرژی (مطالعه موردی: شهر همدان)

دوره 20، شماره 2، تیر 1391، صفحه 333-324
الهام مالمیر؛ تیمور رستمی شاهراجی؛ رخشاد حجازی

17.

بررسی بیلان انرژی و هزینه تولید در زراعت ارقام برنج محلی و اصلاح شده در استان گیلان

دوره 28، شماره 106، فروردین 1394، صفحه 21-28
آذرخش ترابی جفرودی؛ شایگان ادیبی؛ عبداله حسن زاده قورت تپه

18.

بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین)

دوره 16، شماره 3، آذر 1394، صفحه 31-44
زینب غلامی؛ حامد ابراهیمیان؛ حمیده نوری

19.

بررسی تأثیر حالت‌های مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو

دوره 24، شماره 85، خرداد 1402، صفحه 57-74
منصوره مظفری؛ حسین غفاری ستوبادی؛ حمیدرضا گازر؛ جابر سلیمانی

20.

بررسی راندمان مصرف انرژی و تحلیل اقتصادی مزارع تولید چغندرقند در شهرستان میاندوآب، استان آذربایجان‌غربی

دوره 31، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 122-109
جعفر غلامی قجلو؛ داود قنبریان؛ علی ملکی؛ مهدی ترکی هرچگانی

21.

بررسی شاخص‌های مصرف انرژی در تولید خیار گلخانه‌ای جنوب کرمان

دوره 2، شماره 2، دی 1398، صفحه 27-33
داوود مومنی

22.

به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج

دوره 3، شماره 5، خرداد 1400، صفحه 45-54
حمیدرضا گازر

23.

بهینه‌سازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهاده‌های: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها

دوره 24، شماره 85، خرداد 1402، صفحه 1-18
منصور سعدونی نژاد؛ مرتضی الماسی؛ محمد قهدریجانی

24.

پارامترهای طراحی سامانه مبدل حرارتی هوا-زمین با سطح مقطع مربعی - مطالعه موردی: گلخانه

دوره 21، شماره 76، دی 1399، صفحه 17-32
حمیده فریدی؛ اکبر عرب حسینی؛ قاسم زارعی؛ مارتین اوکوس

25.

تأثیر خشک‌کن دوار بر خشــک کردن شلتوک رقم هاشمی و کیفیت فراوری برنج

دوره 21، شماره 74، شهریور 1399، صفحه 17-32
حمیدرضا گازر؛ محمدرضا علیزاده

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب