آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,932,695
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,236,476

1.

ارزیابی خواص فیزیکی پودر عصاره اسطوخودوس (Lavandula stricta Del.) در خشک‌کن پاششی

دوره 36، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 317-328
حسین مشکوة؛ فاروق شریفیان؛ عادل حسین پور؛ علی محمد نیکبخت

2.

بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتری‌های پروبیوتیک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خامه‌ترش

دوره 21، شماره 2، دی 1401، صفحه 15-30
فریال خادمی؛ علی معتمد زادگان؛ شهرام نقی زاده رئیسی؛ سیداحمد شهیدی

3.

بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی)

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 31-48
پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه

4.

تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک‌کن انجمادی

دوره 15، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 25-38
پروین شرایعی؛ سودابه عین‌افشار؛ آزاده کمالی؛ راضیه نیازمند

5.

تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک‌کن انجمادی

دوره 15، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 25-38
پروین شرایعی؛ سودابه عین‌افشار؛ آزاده کمالی؛ راضیه نیازمند

6.

خشک کردن عسل

دوره 07، شماره 13، بهمن 1395، صفحه 15-24


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب