آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,740,240
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,221,263

1.

بررسی اثر استفاده از شیرین‌کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا

دوره 13، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 83-96
نعیمه خزایی؛ محمد جوکی؛ امیرحسین الهامی‌راد؛ حمید توکلی‌پور؛ سعید محمد‌زاده

2.

بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 1-20
مریم بختیاری؛ مریم قراچورلو؛ بابک غیاثی طرزی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب