آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,046,246
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,291

1.

اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 177-186
احسان یزدان پناه؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

2.

ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی

دوره 18، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 17-32
سیده پرستو مجاوریان؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری طبرستانی

3.

بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری

دوره 9، شماره 3، آذر 1387، صفحه 153-170
علیرضا صادقی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ بلال صادقی

4.

بررسی تأثیر روش‌های پوست‌گیری و ژنوتیپ بر شاخص‌های شیمیایی و ارگانولپتیکی گردو و تغییر میزان آفلاتوکسین آن

دوره 13، شماره 3، آذر 1391، صفحه 37-50
فرشته سلاجقه؛ فرزاد آزادشهرکی؛ محمدرضا مظفری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب