آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,791,582
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,714,629

1.

بررسی اثر پوست سیب‌زمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی‌های بیسکویت

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 49-62
حنانه قربانی؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ قاسم فدوی

2.

بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 1-20
مریم بختیاری؛ مریم قراچورلو؛ بابک غیاثی طرزی

3.

بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 147-162
سید وحید لقمانی؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی؛ محمد فاضل

4.

تاثیر سورفا کتانت ها بر کیفیت نان چاپاتی

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1380، صفحه 21-31
بهروز پیرایش فر؛ پ. ها. هاریداس رائو؛ آر. سای منوهر

5.

مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان

دوره 13، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 61-74
سیدهادی پیغمبردوست؛ مریم جعفرزاده مقدم؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ رویا آقاقلی‌زاده


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب