آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,021
تعداد مشاهده مقاله27,176,146
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,169,561

1.

Broiler Heart Muscle Monoaminergic Receptors Alteration in Response to Chronic Heat Stress: Based on Transcription Analysis

دوره 78، شماره 5، آذر و دی 2023، صفحه 1594-1602
Yadollah Badakhshan؛ Zahra Roudbari؛ Arsalan Barazandeh

2.

Effect of thermal stress on amino acid and gene expression profiles in two local flax varieties with contrasting cold tolerance

دوره 11، شماره 2، آبان 2021، صفحه 1-10
M. Ghoreishi؛ F. Rahmani؛ B. Abdollahi Mandoulakani؛ A. Hassanzadeh Ghorttapeh

3.

اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 91-100
بابک اسدی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد رضا سلیمانی؛ امیر حسین علیزاده قمصری؛ رامین علیوردی نسب

4.

اثرات تغذیه نیتروژن و محلول‌پاشی سیتوکینین بر مؤلفه‌های جوانه‌زنی بذرهای تولیدی گندم در شرایط گرمای انتهای فصل

دوره 9، شماره 4، آذر 1399، صفحه 57-73
علی قاطعی؛ حمیده آزاد قوجه بیگلو؛ قاسم پرمون

5.

اثر افزودنی خوراکی لیزوفسفولیپیدها (لیزولستین) و ویتامین C در دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی و دمای عادی

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 155-168
سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ علیرضا عبدالمحمدی

6.

اثر پودر میوه‌ی کهورک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، سامانه ایمنی و ضداکسیدانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 231-246
هاشم دشت بان؛ نظر افضلی؛ سید جواد حسینی واشان؛ هادی سریر

7.

اثر تاریخ کاشت بر عملکرد دانه ژنوتیپ‌های سویا و تعیین آستانه تنش درجه حرارت در شرایط شمال خوزستان

دوره 30، شماره 2، تیر 1393، صفحه 135-152
سیداحمد کلانتر احمدی؛ جهانفر دانشیان

8.

اثر تفاله زرشک و آنزیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 30، شماره 116، آذر 1396، صفحه 193-204
سعید صابری؛ هادی سریر؛ سید جواد حسینی واشان

9.

اثر سطوح مختلف پودر پونه‏ کوهی و دارچین بر عملکرد، برخی متابولیتهای خونی و فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز جوجه‏ های گوشتی تحت تنش‏ گرمایی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 221-232
مهدیه ملائی نژاد؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ روح الله میرمحمودی؛ مژگان مظهری

10.

اثر مکمل روی و جایگزینی بتائین جیره با متیونین بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی مرغان تخمگذار در شرایط استرس گرمایی

دوره 33، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 61-70
محمود نظری؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی

11.

ارزیابی تحمل به خشکی و گرما در دو رقم کلزا (.Brassica napus L)

دوره 25، شماره 2، خرداد 1388، صفحه 169-181
ابوالفضل فرجی

12.

ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 37، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 475-486
سرور اسفندیاری؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری

13.

بافت شناسی روده، برخی فراسنجه‌های خونی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و روغن کنجد (.Sesamum indicum L) تحت تنش گرمایی

دوره 31، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 133-143
محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ احمدرضا راجی؛ حسن صالح؛ محمد طاهر میرکزهی؛ مجید هاشمی

14.

بررسی بیان ژن‎های HSPA2 و HSPB1 و هستی‎شناسی ژن در کبد مرغان بومی خراسان تحت تنش گرمایی حاد

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 53-62
رضا توحیدی؛ محمدرضا نصیری؛ علی جوادمنش

15.

بررسی تغییرات آنیونی - کاتیونی جیره بر عملکرد شیردهی، شاخص های تولیدمثلی، اسیدهای چرب شیر و مواد معدنی سرم در گاوهای شیرده هلشتاین در تنش حرارتی

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 3-16
آناهیتا سیادتی؛ یدالله چاشنی دل؛ عیسی دیرنده

16.

بررسی عملکرد تولیدی، صفات ریخت شناسی و میکروبیولوژی ایلئوم جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با فرم آلی عناصر روی، مس، منگنز و آهن در شرایط تنش گرمایی

دوره 35، شماره 137، اسفند 1401، صفحه 117-130
محمد پورمصطفی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ سیدعلی میرقلنج؛ علی هاشمی

17.

تأثیر افزودنی خوراکی ضد تنش بر پاسخ های ایمنی و فراسنجه های خونی سه سویه تجاری جوجه گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 75-86
سید بابک اسدی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ محمد رضا سلیمانی

18.

تاثیر پودر دانه زیره و رازیانه در مقایسه با موننسین بر تنش اکسیداتیو بره‌های پرواری در شرایط تنش گرمایی

دوره 33، شماره 4، دی 1399، صفحه 132-141
افسانه نوایی؛ سید مجتبی موسوی؛ مهرداد تقی زاده

19.

تاثیر سطوح مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 137-146
محمد یگانه‌پرست؛ جلال سالاری؛ مجید کلانتر نیستانکی؛ فاطمه صاحبی اعلا

20.

تأثیر عارضه خشکیدگی گل‌آذین ساقه اصلی بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.) در استان گلستان

دوره 2، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 51-62
ابوالفضل فرجی

21.

تاثیر عارضه خشکیدگی گل‌آذین ساقه اصلی بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.) در استان گلستان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 دی 1395
ابوالفضل فرجی

22.

تأثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و سیستم‌ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 115-128
محمدعلی شیرعلی؛ سمیه سالاری؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ محسن ساری؛ رحمان جهانیان

23.

تنوع ژنتیکی لاین‏های اینبرد ذرت (Zea mays L.) در شرایط تنش گرما

دوره 27، شماره 4، آذر 1390، صفحه 539-554
زهرا خدارحم‌پور؛ رجب چوکان

24.

روش های کنترل آفتاب سوختگی در انار

دوره 1، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 12-20
عباس میرزاخانی

25.

عملکرد و کیفیت گوشت ران جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با منابع مختلف چربی در استرس گرمایی

دوره 10، شماره 40، آذر 1400، صفحه 3-12
رضا وکیلی؛ جواد ایروانی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب