آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,786,212
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,225,434

1.

اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 14، خرداد 1394، صفحه 65-74
حسین زادگی میرزایی؛ سید عبداله حسینی

2.

اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 55-66
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

3.

اثرات گیاهان دارویی، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 45-54
علیرضا صفامهر؛ مظفر باقری؛ علی نوبخت

4.

بررسی خواص ضدمیکروبی عسل, عصاره های آبی و الکلی و اسانس آویشن دنایی

دوره 09، شماره 17، بهمن 1397، صفحه 33-40
هاجر نعمت اللهی؛ زرین دخت امامی؛ سیما یحیی آبادی؛ شادی شاهسار

5.

بررسی غنی سازی ناپلیوس آرتمیا اورمیانا با آنتی بیوتیک اکسولینیک اسید و تعیین میزان بازماندگی دارو در غلظت ها و زمانهای مختلف

دوره 16، شماره 4، اسفند 1386، صفحه 153-162
میر یوسف یحیی زاده؛ سعید جوان؛ مهدی سلطانی؛ صابر شیری

6.

تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 67-80
سلیمه یزدانی؛ زربخت انصاری؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور؛ سارا بهشتی

7.

تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 229-240
سارا بهشتی مقدم؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب