آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,772,598
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,224,307

1.

Bacteriological study of cultured silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) in Gilan province, Iran

دوره 12، شماره 3، مهر 2013، صفحه 689-701
V. Razavilar؛ M. R. Khani؛ A. A. Motallebi

2.

Comparative study on some biochemical characteristics of surimi from common carp and silver carp and proteins recovered using an acid-alkaline process

دوره 14، شماره 3، مهر 2015، صفحه 583-597
B Shabanpour؛ Y Etemadian؛ M Alami

3.

Effect of 2-phenoxyethanol anesthesia on some haematological and biochemical indices of silver carp (Hypophthalmichthysmolitrix)

دوره 17، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 1-10
Aliakbar Hedayati

4.

Effect of chemical herbicides and insecticides on mortality and feeding of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 1، شماره 2، مهر 1999، صفحه 11-21
M. Piri؛ V. Ördog؛ V. Ördog؛ V. Ördog

5.

Effects of frying by different frying oils on fatty acid profile of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 11، شماره 3، مهر 2012، صفحه 704-712
E. Zakipour Rahimabadi؛ S. Dad

6.

Effects of Mentha pulegium water extract dipping on quality and shelf life of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) during superchilled storage

دوره 13، شماره 2، تیر 2014، صفحه 341-353
A Kamkar؛ A Jebelli Javan؛ G Nemati؛ F Falahpour؛ R Partovi

7.

Influence of encapsulated pomegranate peel extract on the chemical and microbial quality of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix Val. 1844) fillet during refrigerating storage

دوره 19، شماره 2، خرداد 2020، صفحه 994-1005
soheil ganjian؛ roholla javadian؛ mojtaba keshavarz

8.

Puffed corn-fish snack development by extrusion technology

دوره 13، شماره 3، مهر 2014، صفحه 748-760
H. R. Shahmohammadi؛ J. Bakar؛ A. R. Russly؛ M. A. Noranizan؛ H. Mirhosseini

9.

Short Communication- Isolation of some human pathogens from fresh and smoked shad

دوره 11، شماره 2، تیر 2012، صفحه 424-429
HR. Tavakoli؛ M. Soltani؛ A. Bahonar

10.

The shelf-life of conventional surimi and recovery of functional proteins from silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) muscle by an acid or alkaline solubilization process during frozen storage

دوره 15، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 281-300
B. Shabanpour؛ Y. Etemadian

11.

ارزیابی ترجیح مصرف کنندگان اهوازی نسبت به محصولات نوین فرآوری شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 3، پائیز و زمستان 98، اسفند 1398، صفحه 1-12
سمیرا ناظم رعایا؛ مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ داوود ضرغام

12.

القای اوولاسیون در مولدین فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از هورمون LHRH-A و ترکیب آن با آنتاگونیست های دوپامین

دوره 13، شماره 3، آذر 1383، صفحه 129-144
علیرضا کاشانی ثابت؛ شهربانو عریان؛ محمود بهمنی

13.

بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 87-98
یاسمن فهیم دژبان؛ عباسعلی مطلبی؛ سید ابراهیم حسینی؛ علی اصغر خانی‌پور؛ مهدی سلطانی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

14.

بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 165-170
صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی؛ مهرداد نصری؛ فاطمه نوغانی؛ ژاله خوشخو

15.

بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c

دوره 3، پائیز و زمستان 98، اسفند 1398، صفحه 62-73
فاطمه نوغانی؛ صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی

16.

بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 41-49
علی اصغر خانی پور؛ س فتحی؛ ی فهیم دژبان

17.

بررسی عفونت ناشی از ارگانیسم شبیه فلاوباکتریوم سایکروفیلوس در کپور نقره ای

دوره 10، شماره 2، خرداد و تیر 1380، صفحه 103-111
فریبا اسماعیلی؛ مهدی سلطانی؛ احمد سیاری

18.

تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 187-198
احمد پودینه؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ احسان احمدی فر

19.

تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری

دوره 2، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 99-108
فریدون رفیع پور؛ مینا سیف زاده؛ سید حسن جلیلی

20.

تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی

دوره 1، زمستان 96، دی 1396، صفحه 109-118
صغری کمالی؛ علی اصغر خانی پور؛ قربان زارع گشتی؛ فاطمه نوغانی

21.

تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 71-84
مرضیه غلامزاده؛ ابراهیم حسینی؛ سهیل اسکندری؛ هدایت حسینی

22.

تغییرات فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت دمای 18- درجه سانتیگراد

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 33-44
سید حسن جلیلی؛ عباس همرنگ امشی

23.

تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-

دوره 1، پائیز 96، مهر 1396، صفحه 17-28
نگار زرین کوب؛ عباسعلی مطلبی؛ علی اصغر خانی پور

24.

تولید سوریمی و پروتئین ایزوله از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات مؤلفه های رنگی و شیمیایی نمونه های ژل و پودر تولیدی از آنها

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 1-10
محسن آزادیان؛ مرضیه موسوی نسب؛ علیرضا یوسفی

25.

شناسایی قسمتهای بدون استخوان در فیله ماهی کپور نقره ای

دوره 19، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 121-128
عباسعلی مطلبی؛ سیدحسن جلیلی؛ احمد غرقی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب