آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,938,715
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,145,736

1.

اثرات جایگزینی پودر ماهی با کنسانتره پروتئینی جو بر تغییرات آنزیم های گوارشی و کبدی در بچه ‌ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 28، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 111-121
امینه زارع تبار؛ حسین اورجی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت

2.

اثرات دمای دوران انکوباسیون و لاروی بر روی تغییرات بافت ماهیچه ای لارو ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius Kessler, 1877)

دوره 25، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 95-104
حمیدرضا علیزاده ثابت؛ محمدرضا کلباسی؛ محمد پورکاظمی؛ مجید صادقی زاده

3.

اثرات مجزا و تلفیقی مانان الیگوساکارید (Mannan oligosaccharide) و باکتری لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) جیره بر برخی شاخصهای رشد و فاکتورهای خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 109-120
محمد جواد جامی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حامد پاکنژاد؛ محمود محسنی

4.

اثر چربی گیاهی جیره غذایی بر ساختار سکوم‌های گوارشی بچه ماهیان آزاد خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 20، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 111-122
سهیلا فلاح؛ صابر خدابنده؛ حلیمه رجبی؛ جمشید امیری مقدم

5.

اثر لسیتین سویا بر شاخص‌های رشد، ترکیب شیمیایی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و ریخت‌سنجی روده ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 103-113
رضوانه جنابی حق پرست؛ کوروش سروی مغانلو؛ محمود محسنی؛ احمد ایمانی

6.

اندازه گیری و مقایسه سطح فعالیت برخی آنزیمهای گوارشی در لاروماهی آزاد دریای خزر و ماهی قزل آلای رنگین کمان در مرحله شروع تغذیه خارجی

دوره 16، شماره 3، دی 1386، صفحه 73-80
عباس زمانی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ رسول مدنی؛ مهرداد فرهنگی؛ امیر سعید ویلکی

7.

بررسی اثرات گرسنگی و تغذیه مجدد بر روی متغیرهای خونی، سرمی و تجزیه تقریبی بدن بچه ‌ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 25، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 161-173
آزاده زعفریان؛ سکینه یگانه؛ حسین اورجی؛ خسرو جانی خلیلی

8.

بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین C و ویتامین E در جیره بر پارامترهای رشد و سیستم ایمنی ماهی آزاد دریای خزر

دوره 23، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 85-96
محمود صیاد بورانی؛ حسین خارا؛ محمد صیادبورانی؛ سید محمد اسماعیل فخارزاده

9.

بررسی تأثیر مقادیر مختلف پودر سویا (Glycine max) حاوی آنزیم فیزایم بر شاخص‌‌های خونی و فعالیت آنزیم‌‌های کبدی سرم ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius Kessler, 1877)

دوره 30، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 117-131
محمود محسنی؛ مریم آفتابگرد؛ مصطفی کرمی نسب؛ محمداسماعیل راست ‏روان؛ یونس گل علیپور

10.

بررسی سطوح برخی از شاخصهای خونی و بیوشیمیایی ماهیان آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 17، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 47-54
حمیدرضا جمالزاده؛ امین کیوان؛ شهربانو عریان؛ محمدرضا قمی

11.

پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری

دوره 1، پائیز 96، مهر 1396، صفحه 1-16
محمد صیاد بورانی؛ علیرضا ولی پور؛ جواد دقیق روحی؛ محدث قاسمی

12.

تاثیر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی روی رشد، فاکتورهای خونی و سرمی در ماهی آزاد دریای خزر

دوره 23، شماره 2، تیر 1393، صفحه 35-44
علیرضا حسینی؛ حسین اورجی؛ سکینه یگانه؛ حامد شهابی

13.

تاثیر جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن‌های گیاهی بر روی پارامترهای رشد و پروفیل اسیدهای چرب در دوره انگشت قد ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) و بررسی این پروفیل پس از تغذیه دوباره با روغن ماهی

دوره 23، شماره 1، دی 1393، صفحه 95-108
ابراهیم حسین نجد گرامی

14.

تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر ( Salmo trutta caspius )

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1386، صفحه 93-102
علی صابر؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ فریده حیاتی

15.

تاثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر شاخصهای رشد، بقاء و آنزیمهای کبدی ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius Kessler، 1877)

دوره 17، شماره 4، بهمن و اسفند 1387، صفحه 123-132
نعمت اله محمودی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ مهدی سلطانی

16.

تاثیر وزن بر قابلیت تنظیم اسمزی در بچه ماهیان آزاد دریای خزر ( Salmo trutta caspius )

دوره 14، شماره 4، آذر 1384، صفحه 81-96
محمد صیاد بورانی؛ بهروز ابطحی؛ محمود بهمنی؛ رضوان اله کاظمی؛ سهراب دژندیان؛ جواد دقیق روحی؛ افشین امیری

17.

قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 74-90
ابراهیم ستوده؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ صابر خدابنده



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب