آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,834,636
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,229,374

1.

Detection of Echinococcus granulosus infection in dogs

دوره 65، شماره 1، آذر 2010، صفحه 9-14
H. Paykari؛ M. Syavashi؛ Gh.R. Motamedi؛ A. Dalimi؛ M.H. Hablolvarid

2.

Effect of Different amounts of Zinc Oxide Nanoparticles on the Performance and Activity of Mucosal Enzymes in Japanese Quail from 1 to 21 Days of Age

دوره 78، شماره 6، بهمن و اسفند 2023، صفحه 1787-1793
F Ahmadi؛ J G Ghaleh Kandi؛ F Rahimi

3.

Effect of possible probiotic strains on suppression of Vibrio and enhancement of growth in rotifer, Brachionus plicatilis

دوره 19، شماره 6، بهمن 2020، صفحه 3018-3033
JAVAD SAHANDI؛ Patrick Sorgeloos؛ Xiao Hui؛ Xianghong Wang؛ Zizhong Qi؛ Yanfen Zheng؛ Xuexi Tang

4.

Effects of enriched artemia with selenium nanoparticles on growth, survival and biochemical factors of guppy (Poecilia reticulata)

دوره 19، شماره 5، آذر 2020، صفحه 2593-2607
Saeed ziaei-nejad؛ seyed saeed shojaei؛ mohammad amini chermahini

5.

Effects of the use of feeds containing phytase enzyme from different protein sources on nitrogen and phosphorus discharge of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) juveniles

دوره 19، شماره 4، مهر 2020، صفحه 2089-2105
Orhan DEMİR؛ A Yilayaz

6.

Evaluation of in vitro Antimicrobial, Antidiabetic and Antioxidant Potential of Alyssum homalocarpum and Green Synthesis of the Silver Nanoparticles

دوره 7، شماره 1، تیر 2018، صفحه 1-8
Ensieh Ghasemian Lemraski؛ Tahereh Valadbeigi

7.

Producing fish sauce from Caspian kilka

دوره 8، شماره 2، مهر 2009، صفحه 155-162
A. Koochekian Sabour؛ S. Moini

8.

اثرات استفاده از سطوح مختلف یونجه و خارشتر با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 179-192
امید اسدی قدیم؛ علی نوبخت

9.

اثرات فرم خوراک، پروبیوتیک و آنزیم در جیره‌های بر پایه تریتیکاله بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ویسکوزیته، pH محتویات هضمی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 123، شهریور 1398، صفحه 271-284
سید مجید حسینی؛ سید ناصر موسوی؛ سید عبداله حسینی

10.

اثر استفاده از دانه تریتیکاله خام و عمل آوری شده بر عملکرد و مورفولوژی مخاط روده کوچک جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 83-94
محمد حسین نعمتی؛ نواب اوصانلو؛ علی نوبخت

11.

اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 57-70
ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مهدی خدایی مطلق

12.

اثر پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای دانه جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریخت‌شناسی پرزهای روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 121-132
مجید کلانتر نیستانکی؛ اکبر یعقوبفر؛ فریبرز خواجعلی

13.

اثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 129-142
مریم اسکندری؛ علی نوبخت

14.

اثر سطوح پودر ضایعات عناب بر صفات عملکردی، لیپیدهای خونی و فعالیت آنزیم‌های کبدی جوجه‌های گوشتی

دوره 28، شماره 108، آذر 1394، صفحه 181-194
اکبر صبور قله زو؛ نظر افضلی؛ سید محمد حسینی؛ سید جواد حسینی واشان

15.

اثر سطوح ضایعات میوه کامل سنجد و آنزیم بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیائی خون جوجه‎های گوشتی

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 147-162
کمال افضلی؛ سید جواد حسینی واشان؛ نظر افضلی

16.

اثر سطوح کنجاله آفتابگردان و آنزیم پروتئاز بر صفات عملکردی و ریخت شناسی روده باریک در مرغ های تخم گذار

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 163-176
سارا میرزایی گودرزی؛ فاطمه برجی زاده؛ علی اصغر ساکی؛ داریوش علیپور؛ پویا زمانی

17.

اثر مکمل آنزیمی و اندازه ذرات گندم بر عملکرد، جمعیت میکروبی و اسیدیته روده کوچک و خصوصیات بستر بلدرچین ژاپنی

دوره 35، شماره 134، خرداد 1401، صفحه 75-90
سیامک مشاهیری؛ حسن درمانی کوهی

18.

ارزیابی تحمل به تنش شوری برخی اکوتیپ‌های رازیانه در شرایط گلخانه‌ای با استفاده از GT Biplot و GGE Biplot

دوره 27، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 216-230
محمد ضابط؛ عصمت خاکسارنژاد؛ علی ایزانلو؛ محمد حسن سیاری زهان

19.

استفاده از باکتری‌های مفید خاکزی درمدیریت تولید محصول در شرایط تنش شوری و خشکی از طریق کاهش اتیلن گیاه

دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 33-43
هوشنگ خسروی

20.

استفاده کاربردی از قارچ‌های جنگلی

دوره 2، شماره 5، آذر 1396، صفحه 42-50
محمدرضا عارفی‌پور؛ سیده‌معصومه زمانی؛ ستار زینالی؛ احمد گرجی‌پور

21.

بررسی تأثیر تعدادی از سویه‌های باکتریایی بر واکنش‌های دفاعی خیار نسبت به بیماری پوسیدگی فوزاریومی ساقه و ریشه

دوره 6، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 29-42
الهام اکبری مقدم؛ روح‌اله صابری‌ ریسه؛ پژمان خدایگان؛ حسین علایی

22.

بررسی قدرت اتصال آنزیم های DEP-A و DEP-B با مایکوتوکسین 15ADON با استفاده از داکینگ مولکولی

دوره 37، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 15-26
سیده زهرا موسوی؛ محمد هادی سخاوتی؛ محسن فرزانه؛ علی جوادمنش

23.

پاسخ ایمنی و فعالیت‌های آنزیمی جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی به داروی نیتروگلیسیرین

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 205-216
محمد حسین نعمتی؛ سید سعید موسوی؛ صیفعلی ورمقانی

24.

پاسخ ریشه‌زائی و برخی صفات بیوشیمیایی قلمه زیتون (Olea europaea L.) رقم کنسروالیا به اسید ایندول بوتیریک و پوترسین

دوره 35، شماره 2، آذر 1398، صفحه 221-263
اسماعیل خالقی؛ سکینه علوی پور جلیعه

25.

تأثیر اسید سالیسیلیک و زوال بذر بر شاخص‌های جوانه‌زنی و تغییرات آنزیم‌های آنتی اکسیدانی بذر گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) رقم صفه

دوره 7، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 53-64
رضا افروشه؛ حمیدرضا بلوچی؛ محسن موحدی دهنوی؛ محمدحسین قرینه

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب