آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,894,910
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,756,749

1.

اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus

دوره 26، شماره 2، تیر 1396، صفحه 79-88
داود علی پور؛ مهران جواهری بابلی؛ لاله رومیانی

2.

اثر تزریق ویتامین C و مس در گاوهای دوره انتقال بر ترکیب آغوز و متابولیت‌های سرم گوساله‌های تازه متولد شده

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 189-198
شریف خدامرادی؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ گلناز تأسلی؛ یحیی محمدی

3.

اثر منبع و سطح منگنز، روی و مس بر عملکرد جوجه گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند‌شاخصی

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 75-88
مهرداد نفیسی؛ منصور رضائی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد کاظمی فرد؛ مهدی امیر صادقی؛ مجید افشار

4.

ارزیابی برخی صفات فیتوشیمیایی، مورفولوژیکی و میزان عناصر معدنی جمعیت‌های مختلف گیاه دارویی عناب (Ziziphus jujuba Mill.)

دوره 32، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 245-255
کرامت‌الله سعیدی؛ رضا شاه‌حسینی؛ حسین توکلی‌نکو؛ بهناز سعادت‌جو

5.

بررسی اثر فرآیند جوانه ‏زنی بر روی تغییرات ارزش تغدیه‏ ای و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماش

دوره 8، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 211-224
سمیرا طالبی نجف آبادی؛ اکرم شریفی؛ علی اصغر آبسالان

6.

بررسی وضعیت برخی عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون دام های منطقه شادگان در استان خوزستان

دوره 4، شماره 15، شهریور 1394، صفحه 81-90
علی مصطفی طهرانی؛ سیدمجید حسینی

7.

تاثیر پایه های مختلف برمیزان رشد رویشی، وزن خشک و ترکیبات معدنی پیوندک لیمو آب (Citrus aurantifolia Swingle)

دوره 22، شماره 2، مرداد 1385، صفحه 155-164
حامد حسن زاده خانکهدانی؛ ابوالقاسم حسن پور؛ عبدالحسین ابوطالبی

8.

ترکیب شیمیایی پسماندهای جامد صنایع کاغذسازی

دوره 26، شماره 2، تیر 1390، صفحه 281-290
یحیی همزه؛ بابک میرزایی؛ کاظم دوست حسینی؛ علیرضا عشوری؛ کامبیز راشدی؛ عالیه الفت

9.

تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم برون تنی علوفه نخود

دوره 1، شماره 1، بهمن 1397، صفحه 37-47
مرتضی کرمی

10.

تعیین ارزش غذایی و گوارش پذیری برون تنی علوفه ماشک

دوره 7، شماره 27، شهریور 1397، صفحه 23-32
مرتضی کرمی

11.

تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام

دوره 5، شماره 18، خرداد 1395، صفحه 55-62
مرتضی کرمی

12.

تعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی

دوره 4، شماره 15، شهریور 1394، صفحه 37-48
مرتضی کرمی

13.

روش تنظیم یونی در آب های لب شور برای پرورش میگوی سفید غربی

دوره 3، شماره 2، دی 1397، صفحه 24-27
اکبر عباس زاده؛ مهدی نادری کوشک

14.

عوامل مؤثر بر کیفیت اسپرم ماهیان در آبزی پروری

دوره 4، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 39-50
امید خادم زاده

15.

مروری بر نیازمندی‌های مواد معدنی در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (mykiss Oncorhynchus)

دوره 1، پائیز 96، مهر 1396، صفحه 43-58
فائزه مرتضایی؛ بهرام فلاحتکار

16.

مقایسه اثرات روی-گلایسین و سولفات روی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 173-186
سید عبداله حسینی؛ علیرضا شریفی؛ حسین نوروزیان؛ مهدی امیر صادقی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ رضا سلیمانی

17.

نقش روی در جیره غذایی و عملکرد تولیدمثلی ماهی قزل آلا

دوره 5، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 55-63
اسماعیل کاظمی؛ رقیه محمودی؛ جواد مهدوی؛ حسین مرادیان؛ عبدالحمید حسینی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب