آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,870,517
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,232,340

1.

اثرات متقابل اسید آمینه میتونین و ‌کارنتین بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 26، شماره 3، شهریور 1396، صفحه 105-118
عبدالصمد کرامت؛ آزاده ابولفضلی

2.

اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 43-56
هاجر ابراهیمی؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی

3.

اثر تیمارهای مختلف فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی شیشک و میش بالغ لری بختیاری

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 3-14
محسن باقری؛ محمدعلی طالبی؛ ابوالحسن صادقی پناه

4.

اثر جایگزینی چربی در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش های لری بختیاری

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 153-166
محسن باقری؛ محمدعلی طالبی؛ ابوالحسن صادقی پناه

5.

الگوی غلظت هگزاکلروسیکلوهگزان‌ها در بافت های کلیه، عضله، چربی و موی شغال طلایی (Canis aureus)

دوره 30، شماره 4، دی 1396، صفحه 203-209
حسن ملوندی؛ عباس اسماعیلی ساری؛ نادر بهرامی فر؛ سید محمود قاسمپوری

6.

پیش‌بینی میکرو RNA‌های موثر بر مسیر گیرنده‌های فعال کننده تکثیر پراکسیزوم (PPARs) در مرغ گوشتی

دوره 35، شماره 3، مهر 1401، صفحه 2-11
محمدرضا توپا؛ هدایت اله روشنفکر؛ محمود نظری

7.

تاثیرات متابولیکی پایریپروکسی‌فن بر تجمع بیولوژیکی منابع انرژی در سن گندم

دوره 84، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 1-12
زهرا حاج صمدی؛ مرتضی موحدی فاضل؛ اورنگ کاوسی کاوسی؛ کبری فتوحی

8.

تاثیر اسپیرودیکلوفن بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی در سوسک کلرادوی سیب‌زمینی Leptinotarsa decemlineata

دوره 82، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 127-136
کبری فتوحی؛ مرتضی موحدی فاضل؛ اورنگ کاوسی

9.

تأثیر به کارگیری عصاره آویشن شیرازی و تغییرات چربی جیره‌ای بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 117-128
مریم نوبخت؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی اصلی

10.

تاثیر پودر زرده تخم‌مرغ بر صفات عملکردی، زیست‌شناسی وعوامل بیماری‌زا درکلنی‌های زنبور‌عسل

دوره 35، شماره 3، مهر 1401، صفحه 86-91
میترا مهتابی؛ عیسی دیرنده؛ علیرضا جعفری صیادی؛ شهرام دادگستر

11.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد بچه ماهی سفید دریای خزر (1901 Rutilus frisii kutum Kamensky,)

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 101-116
زهرا محمودی؛ حمید علاف نویریان؛ بهرام فلاحتکار؛ مجید رضا خوش خلق

12.

تـاثیر غلظت‌های زیرکشنده فـنوکسی‌کـارب بر منابع انرژی در موریانه‌ی‌ Microcerotemes diversus (Isoptera:Termitidae)

دوره 38، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 61-70
زهرا جلیلیان؛ بهزاد حبیب پور؛ پیمان حسیبی

13.

تجمع و توزیع دی‌کلرو دی فنیل تری‌کلرواتان و مشتقات آن در بافت‌های مختلف شغال طلایی (Canis aureus)

دوره 29، شماره 3، مهر 1395، صفحه 44-50
حسن ملوندی؛ عباس اسماعیلی ساری؛ نادر بهرامی فر؛ سید محمود قاسمپوری؛ مرتضی داودی

14.

گزارش بررسی تغییرات کمی پروتئین ، چربی ، خاکستر و رطوبت در برخی از تن ماهیان

دوره 1، شماره 1، بهمن و اسفند 1371، صفحه 60-76
بیژن خورشیدپور

15.

نقش تغذیه ای نوکلئوتید بر منابع انرژی بدن و عملکرد رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 21، شماره 1، تیر 1391، صفحه 133-146
بهرام فلاحتکار؛ حسام الدین عبدی؛ نعمت اله محمودی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب