آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,010
تعداد مشاهده مقاله27,167,235
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,166,828

1.

An investigation on the effects of juvenile rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and brook trout (Salvelinus fontinalis) monoculture and duo-culture farming in freshwater and seawater on growth performance

دوره 17، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 38-49
F. Delihasan Sonay؛ N. Başçınar؛ N. Başçınar؛ N. Başçınar

2.

Efficacy of commercial diets with varying levels of protein on growth performance, protein and lipid contents in carcass of Acehnese mahseer, Tor tambra

دوره 17، شماره 2، تیر 2017، صفحه 557-566
Z.A. Muchlisin؛ M. Nazir؛ N. Fadli؛ M. Adlim؛ A. Hendri؛ M. Khalil؛ M.N. Siti-Azizah

3.

Growth performance, feed efficiency and whole-body chemical composition of the oriental river prawn, Macrobrachium nipponense, fed different dietary protein and lipid levels

دوره 17، شماره 3، مهر 2018، صفحه 585-602
Mohammad Ettefaghdoost؛ Hamid Alaf Noveirian؛ Bahram Falahatkar

4.

The effect of dietary lipid level on the growth of kutum fry (Rutilus frisii kutum)

دوره 8، شماره 1، فروردین 2009، صفحه 13-24
D.T. Haghighi؛ C.R. Saad؛ H. Hosseinzadeh Sahafi؛ D. Mansouri

5.

اثرات آستاگزانتین بر کارایی رشد، میزان بازماندگی و پراکسیداسیون لیپیدی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 34، شماره 4، دی 1400، صفحه 187-193
نجمه شیخ زاده؛ مجتبی ظهوری؛ شلاله موسوی

6.

اثرات دفعات غذادهی بر رشد، بازماندگی و کیفیت آب حوضچه‏های پرورش میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)

دوره 19، شماره 4، خرداد 1390، صفحه 129-136
حسن مرادی زاده فرد؛ محمد سوداگر؛ سعید گرگین؛ علی اکبر پاسندی

7.

اثرات مجزا و تلفیقی مانان الیگوساکارید (Mannan oligosaccharide) و باکتری لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) جیره بر برخی شاخصهای رشد و فاکتورهای خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 109-120
محمد جواد جامی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حامد پاکنژاد؛ محمود محسنی

8.

اثر جایگزینی پودرگاماروس با بخشی از پودر ماهی کیلکای دریای خزر بر عملکرد رشد، ضریب تبدیل غذایی و بقاء بچه ماهیان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 63-74
عظیم عظیمی؛ سید عباس حسینی؛ محمد سوداگر؛ حسن اصلان پرویز

9.

اثر جایگزینی مکمل معدنی ید با ید آلی در جیره غذایی بر عملکرد و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 121-134
مرتضی بهروزلک؛ محسن دانشیار؛ رقیه پوربایرامیان؛ وحید واحدی

10.

اثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری

دوره 5، شماره 19، شهریور 1395، صفحه 21-32
محسن باقری؛ حسن فضائلی؛ محمدعلی طالبی

11.

اثر دفعات غذادهی بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن میگوی رودخانه ای شرق Macrobrachium nipponense (De Haan,1849)

دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 83-96
محمد اتفاق دوست؛ حسین حقیقی؛ حمید علاف نویریان

12.

اثرسطوح متفاوت جایگزینی پودر شفیره کرم ابریشم به جای پودر ماهی در رشد، بقاء و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 19، شماره 2، شهریور 1389، صفحه 77-84
میثم طاولی؛ متین شکوری؛ عباسعلی مطلبی؛ حامد قلی پور نوذری؛ سمیرا ناصری

13.

اثر سطوح مختلف ضایعات چای سبز بر افزایش وزن، قابلیت هضم مواد مغذی و ابقای نیتروژن در بره های پرواری

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 71-88
محمد ناصحی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مرتضی رضائی؛ تقی قورچی

14.

اثر عصاره گیاه خرفه بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون، پاسخ ایمنی و ریخت شناسی ژژنوم جوجه‌ گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 133-150
مهدی کاظمی شورغین؛ سید جواد حسینی واشان؛ مسلم باشتنی؛ محسن مجتهدی

15.

ارزیابی صفات عملکردی، ریخت شناسی ژژنوم و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن سویا و عصاره پوست انار

دوره 35، شماره 134، خرداد 1401، صفحه 115-130
ستاره عابدی؛ سید جواد حسینی واشان؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی

16.

بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 31، شهریور 1398، صفحه 51-58
آیدین اسدی؛ هاشم فعله یاورکندی؛ سراین رزاق زاده

17.

‌‌تاثیر ‌‌‌‌بهگزینی انفرادی بر بهبود ضریب تبدیل غذایی نسل اول (F1) ماهی قزل‌‌آلای ‌‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 1-11
ابوالحسن راستیان نسب؛ حبیب اله گندمکار؛ عیسی فلاحت ناصرآباد؛ سید عبدالحمید حسینی؛ جواد مهدوی

18.

تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)

دوره 33، شماره 3، مرداد 1396، صفحه 350-360
وثیقه السادات میرباقری؛ سعید مشکینی؛ حامد غفاری فارسانی؛ مهدی نادری فارسانی؛ مرتضی بهره مند

19.

تعیین احتیاجات اسیدآمینه والین قابل هضم جوجه خروس‌گوشتی سویه راس 308 در دوره ‏رشد با استفاده از مدل خطوط شکسته درجه2 ‏

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 3-18
آرش حسن زاد سیدی؛ حسین جانمحمدی؛ سید علی میرقلنج؛ مجید قشلاق

20.

تعیین زمان بهینه کشتار بره‌های نر پرواری نژاد افشاری با استفاده از منحنی ضریب تبدیل خوراک و منحنی سود

دوره 36، شماره 141، اسفند 1402، صفحه 171-184
نادر پاپی؛ حسن صادقی پناه؛ محمد بابائی

21.

عملکرد، میزان فراسنجه های خون، خصوصیات روده و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با ال کارنیتین در شرایط تنش گرمایی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 91-104
احمد بابازاده اقدم؛ محسن دانشیار؛ شهاب قاضی هرسینی

22.

مقایسه بازده اقتصادی خوراک کامل پلت شده با خوراک کامل مش در پرواربندی بره

دوره 1، شماره 2، بهمن 1399، صفحه 76-84
نادر پاپی

23.

مقایسه تأثیر ال-لیزین هیدروکلراید و بایولیز سولفات بر عملکرد، اجزاء لاشه و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 179-190
حدیث حیدری؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب