آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,060,148
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,155,155

1.

اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 1-12
رضا پورغلام؛ مصطفی شریف روحانی؛ رضا صفری؛ علی اصغر سعیدی؛ محمد بینایی؛ راحله نجفیان؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ ابوالفضل سپهداری

2.

بررسی اثر عصاره بره موم(Propolis) کردستان بر ویژگی‌های ‌بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

دوره 25، شماره 4، دی 1395، صفحه 41-52
ارسلان عدنانی؛ شعله درویشی؛ خسرو محمدی

3.

بررسی فلور مخمری روده ماهیان قزل‌آلای پرورشی شهرستان ارومیه با تاکید بر شناسایی جنس‌های Rhodotorula، Saccharomyces و Candida

دوره 29، شماره 4، دی 1395، صفحه 119-127
رامین مناف‌فر؛ آرزو باقری؛ ساناز رحیمی؛ کامبیز دیبا

4.

بیوسیلاژ، رویکردی نوین در افزایش کیفیت جیره غذایی آبزیان

دوره 6، بهار و تابستان 1400، مهر 1400، صفحه 18-24
رضا صفری؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ سید محمد وحید فارابی؛ عبداله جعفری

5.

کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثرآن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان

دوره 17، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 99-106
غلامرضا شادنوش؛ فرنوش شادنوش؛ علی طاهری میرقائد


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب