آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,988,136
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,151,234

1.

Effect of Concentrate: Roughage Ratio and the Addition of Kefir on the Production Characteristics of Ruminant in vitro

دوره 77، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 2022، صفحه 323-331
H. A. J Al-Galbi؛ M. S Majeed

2.

Use of Bentofeed and Persian Melon Peel Biochar in the Decolorization of Water Contaminated with Methylene Blue and their Effects on In vitro Ruminal Fermentation

دوره 76، شماره 2، شهریور 2021، صفحه 335-344
M Kazemi؛ A Mokhtarpour

3.

اثرات کشت مخلوط ذرت با سورگوم بر تولید علوفه، ارزش غذایی و کیفیت علوفه سیلو شده

دوره 30، شماره 116، آذر 1396، صفحه 147-160
رضا فیضی؛ عین اله عبدی قزلجه؛ محمود باصفا؛ غلامرضا نبوی نامقی

4.

اثر انتقال باکتری‌های تجزیه کننده لیگنوسلولز روده موریانه به شیرابه شکمبه بر فراسنجه‌‌های تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم و سرشاخه خرما در شرایط برون‌‌تنی

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 219-230
ایوب عزیزی؛ طاهره محمدآبادی؛ حسین معتمدی؛ مرتضی چاجی؛ حسن فضایلی

5.

اثر تانن میوه بلوط (Quercus persica) بر کینتیک تخمیر شکمبه بزهای بومی در اواخر دوره آبستنی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 209-224
هوشنگ جعفری؛ فرشید فتاح نیا؛ علی خطیب جو؛ حسن فضائلی؛ گلناز تاسلی؛ صیفعلی ورمقانی

6.

اثر رنگ بروموکروزول گرین بر فعالیت‌های تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه و حذف آن از آب با استفاده از خاکستر پوست خربزه و بنتونیت سدیم فرآوری شده

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 241-252
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ رضا ولی زاده؛ سمیه حیدری؛ آمنه اسکندری تربقان

7.

اثر یک ترکیب اوره آهسته رهش تولید شده بر تولید گاز، تخمیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فعالیت آنزیمهای میکروبی با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 279-290
ایوب عزیزی؛ افروز شریفی؛ حسن فضائلی

8.

بررسی امکان معرفی منابع جدید علوفه‌ای از طریق ترکیب و سیلوکردن گونه‌های Alhagi camelarum و Halocnemum strobilaceum در استان بوشهر

دوره 23، شماره 3، مهر 1395، صفحه 487-498
بهرام امیری؛ اعظم افشاری؛ بهروز رسولی

9.

ترکیبات شیمیایی، تولیدگاز و قابلیت هضم بخش‌های مختلف گیاه خربزه (L. Cucumis melo)

دوره 7، شماره 28، آذر 1397، صفحه 3-12
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی

10.

تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای برگ تربچه در تغذیه نشخوارکنندگان در شرایط آزمایشگاهی

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 49-60
ایوب عزیزی؛ زهرا امینی فرد

11.

‌گوارش‌پذیری و تخمیر کاه گندم و کنجاله سویا توسط باکتری‌های جدا شده از شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره‌های حاوی تفاله‌زیتون

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 159-172
آزاده گراوند؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی

12.

مطالعه اثرات سطوح مختلف پودر دانه زیره و رازیانه بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای در جیره‌های با کنسانتره زیاد به روش آزمایشگاهی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 17-28
مهرداد تقی زاده؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب