آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,985,494
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,150,634

1.

Effects of ICES30/4-enriched Artemia urmiana nauplii on growth, survival, salinity tolerance and fatty acid composition of Acipenser persicus larvae

دوره 15، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 183-193
M Hafezieh

2.

Effects of incorporation Spirulina platensis (Gomont, 1892) powder in wheat flour on chemical, microbial and sensory properties of pasta

دوره 19، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 410-420
Seyed Saber Mostolizadeh؛ Yazdan Moradi؛ Mohammad Sadiq Mortazavi؛ Abas ali Motallebi؛ Mansoreh Ghaeni

3.

Effects of n3-HUFA enriched Daphnia magna on growth, survival, stress resistance, and fatty acid composition of larvae of Persian sturgeon (Acipenser persicus)

دوره 7، شماره 1، فروردین 2008، صفحه 1-14
A.M. Abedian Kennari؛ M.R. Oveisipour؛ R.M. Nazari

4.

Effects of using enriched copepod with microalgae on growth, survival, and proximate composition of giant freshwater prawn (Macrobrachium rosenbergii)

دوره 20، شماره 4، مهر 2021، صفحه 986-1003
Nadiah Wan Rasdi؛ Mhd Ikhwanuddin Abdullah؛ Syafika Che Ajizi؛ Nizalmie Azani؛ Aliffikri Ramli

5.

Potential of plant oils as alternative to fish oil for live food enrichment: effects on growth, survival, body compositions and resistance against environmental stresses in rainbow trout, Oncorhynchus mykiss

دوره 15، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 1-15
E kazemi؛ N Agh؛ R Malekzadeh Viayeh

6.

The effects of Pediococcus acidilactici as a probiotic on growth performance and survival rate of great sturgeon, Huso huso (Linnaeus, 1758)

دوره 17، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 150-161
A. Zare؛ G. Azari-Takami؛ F. Taridashti؛ H. Khara

7.

اثر غلظت و مدت زمان در غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis با امولسیون روغن ماهی کاد با تاکید بر اسیدهای چرب

دوره 18، شماره 2، مرداد و شهریور 1388، صفحه 153-164
مازیار یحیوی؛ محمدرضا فرزانه

8.

استفاده از ناپلیوس آرتمیا ارومیانا Artemia urmiana غنی شده با روغن های حاوی HUFA در پرورش لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 29-40
محمود حافظیه؛ حمیرا حسین پور

9.

بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 165-170
صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی؛ مهرداد نصری؛ فاطمه نوغانی؛ ژاله خوشخو

10.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول

دوره 19، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 53-64
محمد امین زارعی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان

11.

تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا

دوره 26، شماره 4، آبان 1396، صفحه 119-130
سید صابر مستولی‌زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی

12.

تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی

دوره 1، زمستان 96، دی 1396، صفحه 109-118
صغری کمالی؛ علی اصغر خانی پور؛ قربان زارع گشتی؛ فاطمه نوغانی

13.

تأثیر کاربرد ورمی کمپوست های غنی شده بر درصد ظهور گیاهچه و وزن خشک بوته ذرت هیبرید سینگل کراس 704

دوره 25، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 33-38
مجتبی جهانی؛ حسین بشارتی؛ احمد گلچین

14.

غنی سازی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به منظور افزایش کمی و کیفی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در بهبود بازسازی ذخایر

دوره 1، زمستان 96، دی 1396، صفحه 51-58
محمود حافظیه



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب