آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,037
تعداد مشاهده مقاله27,535,225
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,199,220

1.

ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنی‌شده با میگوی Macrobrachium nipponense طی فرمولاسیون نوین و 6 ماه نگهداری در دمای اتاق

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 39-48
قربان زارع گشتی؛ یاسمن اعتمادیان؛ علی اصغر خانی پور؛ محمد صیاد بورانی؛ معصومه رهنما؛ عظمت دادای قندی؛ فرشته خدابنده؛ فاطمه نوغانی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی

2.

بررسی تغییرات کمّی و کیفی ترکیب‌های اسانس کلپوره (Teucrium polium L. subsp. polium) در مراحل مختلف فنولوژی

دوره 37، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 229-241
سید محمدرضا حبیبیان؛ پریسا سربی اکبری؛ وحید روشن

3.

تغییرات فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت دمای 18- درجه سانتیگراد

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 33-44
سید حسن جلیلی؛ عباس همرنگ امشی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب