آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,022
تعداد مشاهده مقاله27,178,668
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,170,146

1.

Determination of optimum level of omega 3 fish oil plus vitamin E and their effects on oxidative and sensory shelf stability in a traditional Persian ice cream formulation using a computer-aided statistical programme

دوره 19، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 151-166
Amir Reza Shaviklo؛ Seyede Roghiyeh Seyed-Nejad؛ H.R Mahdavi Adeli

2.

Effects of ascorbic acid and sodium citrate treatments on the sensory quality and lipid stability of fresh snakehead fish (Channa striata) fillets during 14 days chilled storage at 2-4C

دوره 21، شماره 6، بهمن 2022، صفحه 1472-1494
T.A. Chawafambira؛ H.T.T. Dang؛ D.T. Nguyen؛ M.V. Nguyen؛ M.V. Nguyen -

3.

تاثیر سورفا کتانت ها بر کیفیت نان چاپاتی

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1380، صفحه 21-31
بهروز پیرایش فر؛ پ. ها. هاریداس رائو؛ آر. سای منوهر


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب