آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,895,704
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,757,074

1.

اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 85-100
فرناز مشایخی؛ یزدان مرادی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ قربان زارع گشتی؛ علیرضا رضوانی گیل کلائی

2.

ارزیابی ترجیح مصرف کنندگان اهوازی نسبت به محصولات نوین فرآوری شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 3، پائیز و زمستان 98، اسفند 1398، صفحه 1-12
سمیرا ناظم رعایا؛ مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ داوود ضرغام

3.

ارزیابی تولید و برداشت میوه آلوچه (Prunus divaricata Ledeb) و نقش آن در درآمد خانوارهای جنگل‌نشین (مطالعه موردی: شهرستان رودسر، استان گیلان)

دوره 25، شماره 3، مهر 1396، صفحه 528-539
فرشاد کیوان‌بهجو؛ سجاد قنبری؛ قربان مرادی

4.

ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا)

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 113-125
یزدان مرادی؛ مجید مصدق؛ مریم فهیم دانش

5.

استفاده از سدیم آلژینات جهت پوشش خوراکی ماهی کیلکای مهمولی () هنگام بسته بندی و ارزیابی باکتریایی، شیمیایی و حسی آن

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 61-76
مینا سیف زاده؛ عباسعلی مطلبی؛ محمد تقی مظلومی

6.

آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 5-13
زهره روحی ویشکائی؛ شهرزاد شایگان؛ نائره بشارتی

7.

افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی اوزون برون تازه (Acipenser stellatus) در شرایط بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده (MAP) و خلاء

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 127-140
مسعود هدایتی فرد؛ عبدالرضا اروجعلیان

8.

اهمیت کاربردی کلاژن استخراج شده از منابع دریایی، روش‌های استخراج و فعالیت زیستی پپتیدهای آن

دوره 7، بهار و تابستان 1402، فروردین 1402، صفحه 11-41
علیرضا ربیع پور؛ اسحق زکی پور رحیم ابادی

9.

بررسی اثر استات سدیم و بسته بندی در خلاء بر ویژگی های میکروبی، حسی و زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد

دوره 18، شماره 4، بهمن و اسفند 1388، صفحه 1-12
حلیمه اعتمادی؛ مسعود رضائی؛ عبدالمحمد عابدیان

10.

بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 87-98
یاسمن فهیم دژبان؛ عباسعلی مطلبی؛ سید ابراهیم حسینی؛ علی اصغر خانی‌پور؛ مهدی سلطانی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

11.

بررسی تأثیر روش‌های پوست‌گیری و ژنوتیپ بر شاخص‌های شیمیایی و ارگانولپتیکی گردو و تغییر میزان آفلاتوکسین آن

دوره 13، شماره 3، آذر 1391، صفحه 37-50
فرشته سلاجقه؛ فرزاد آزادشهرکی؛ محمدرضا مظفری

12.

بررسی تلفات فیزیکی در دستگاه‌های فرآوری بذر ذرت در مغان

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 131-149
حمید رضا گازر؛ آیدین حمیدی؛ رضا عادل زاده

13.

بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 16-25
مریم السادات متولی جلالی؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ احمدتقی شکرگزار

14.

پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده

دوره 3، شماره 4، مهر 1401، صفحه 1-10
شادی بصیری

15.

تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)

دوره 20، شماره 2، فروردین 1390، صفحه 97-108
الهام قیومی جونیانی؛ ژاله خوشخو؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی

16.

تاثیر شستشو با آب و آب نمک بر روی پروتئین های محلول در آب و کیفیت سوریمی تولیدی از ماهی فیتو فاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 17، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 143-152
سهراب معینی؛ میثم دل روشن؛ انوشه کوچکیان صبور؛ ابوالفضل عسگری ساری

17.

تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانۀ جو بر عملکرد، فراسنجه‌های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری دالاق

دوره 35، شماره 137، اسفند 1401، صفحه 17-30
راحله رجبی علی آبادی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر؛ رضا طهماسبی

18.

تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوست‌گیری آلوی سیاه

دوره 5، شماره 9، اسفند 1402، صفحه 29-34
تکتم محمدی مقدم

19.

تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان

دوره 4، شماره 6، بهمن 1401، صفحه 37-44
مهدی آل بوفتیله؛ سمیرا جدی

20.

تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی

دوره 4، شماره 6، بهمن 1401، صفحه 45-52
لیلا بهبهانی

21.

تولید سوریمی و پروتئین ایزوله از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات مؤلفه های رنگی و شیمیایی نمونه های ژل و پودر تولیدی از آنها

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 1-10
محسن آزادیان؛ مرضیه موسوی نسب؛ علیرضا یوسفی

22.

دستورالعمل تهیه سرکه از عناب

دوره 3، شماره 5، خرداد 1400، صفحه 11-18
شادی بصیری

23.

رابطه بین تغییرات شیمیایی ماهی کیلکا Clupeonella engrauliformis با افت وزنی در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتیگراد

دوره 18، شماره 2، مرداد و شهریور 1388، صفحه 129-140
سهراب معینی؛ مریم ثابتیان؛ علی خالقی گرجی؛ مهرداد فرهنگی

24.

عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی

دوره 3، شماره 5، خرداد 1400، صفحه 1-10
کاووس رشمه کریم

25.

فرآوری میوه سبز درختان زیتون به روش اسپانیایی با تاکید بر تخمیر لاکتیکی 1

دوره 4، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 1-15
محمود ایزدی؛ محمد رضا تسلیم پور؛ فریدون عجم گرد

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب