آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,809,177
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,723,066

1.

اثرات جایگزینی کنجاله کنجد و افزایش سطح اسید آمینه لیزین جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‏های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 7، شماره 29، اسفند 1397، صفحه 3-12
افشین رحیمی النگی؛ کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ عبداله کاویان

2.

بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد، صفات لاشه و استخوان درشت نی بلدرچین ژاپنی

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 17-28
سمیرا میرشکار؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ آیدا مظاهری

3.

بررسی اثر متقابل سطح پروتئین جیره،‌ کنجاله‌کنجد و آنزیم فیتاز بر صفات عملکرد، لاشه و فراسنجه ‏های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 157-168
علیرضا برسلانی؛ وحید رضائی پور

4.

بررسی استفاده از مولتی آنزیم داخلی در جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و بافت شناسی ژژنوم بلدرچین‎های تخمگذار در اواسط دوره تولید

دوره 35، شماره 137، اسفند 1401، صفحه 131-144
محسن علینژاد؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ مهدی خجسته کی

5.

جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله دانه کنجد در جیره غذایی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و تأثیر آن بر شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیبات بیوشیمیایی لاشه و آنزیم‌های کبدی

دوره 31، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 97-108
امین هاشمی پناه مهرآبادی؛ غلامرضا رفیعی؛ سپیده بزرگی

6.

مقایسه اثر کنجاله کنجد خام و فرآوری شده به روش تخمیر حالت جامد بر عملکرد، خصوصیات لاشه و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 147-158
آیدا مظاهری؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ امید عشایری زاده


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب