آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,941,292
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,238,803

1.

اثر NPK، بوتامیسول و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و اسانس سه گونه مرزه (Satureja) تحت تنش خشکی

دوره 38، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 61-80
مهراب یادگاری

2.

اثر تراکم‌های مختلف کشت و تغذیه با کود‌های آلی بر بازده، عملکرد و ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی Satureja mutica Fisch. & C. A. Mey. در شرایط دیم

دوره 38، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 102-113
برزو یوسفی؛ فاطمه سفیدکن؛ مهدی میرزا؛ محمد حسین لباسچی

3.

اثر چند ترکیب گیاهی در مهارآلودگی‌های قارچی و باکتریایی در محیط کشت‌های ریزازدیادی گیاهان

دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 79-84
زهرا افتخاری؛ اسماعیل چمنی؛ محمود باقری خیرآبادی؛ فروع الدین زرگرزاده؛ مهدی داوری

4.

اثر کود کامل NPK، بوتامیسول و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک و اسانس سه گونه از جنس آویشن (Thymus spp.) تحت تنش خشکی

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 301-321
مهراب یادگاری

5.

ارزیابی تمایزی مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) و مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad) با استفاده از صفات ریخت‌شناختی، فیتوشیمیایی و مولکولی

دوره 39، شماره 2، تیر 1402، صفحه 163-174
مهدیه صالحی وژده نظری؛ زهرا شیرازی؛ سمانه سماوات

6.

اسانس Satureja bachtiarica Bunge به عنوان منبعی غنی از کارواکرول

دوره 20، شماره 4، بهمن 1383، صفحه 425-439
فاطمه سفیدکن؛ زیبا جمزاد؛ محمدمهدی برازنده

7.

اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی

دوره 7، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 47-59
فاطمه سفیدکن؛ نجمه هادی

8.

استخراج و تجزیه کمّی و کیفی اسانس گونه‌های مختلف آویشن (Thymus spp) کشت شده در یزد

دوره 30، شماره 4، مهر 1393، صفحه 634-649
عباس زارع‌زاده؛ علی میرحسینی؛ مهدی میرزا؛ محمدرضا عربزاده

9.

بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر پارامترهای رشدی و کمّیت وکیفیت اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.)

دوره 29، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 808-817
پریسا حیاتی؛ وحید روشن

10.

بررسی اثر کارواکرول بر فشارخون و تعداد سلول‌های خونی در رت‌های مسموم شده با سرب

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 457-465
فاطمه زارع مهرجردی؛ سمیه نیک نظر؛ آزاده شاهرخی راسینی

11.

بررسی بازده و ترکیب‌های اسانس شش توده از مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) در شرایط زراعی

دوره 32، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 1-13
فاطمه سفیدکن؛ ریحانه طائب‌نیا؛ مهدی میرزا

12.

بررسی تأثیر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد آویشن (Thymus lancifolius Celak.) در شرایط دیم استان لرستان

دوره 32، شماره 6، اسفند 1395، صفحه 988-997
علی سپهوند؛ کریم خادمی؛ حسین آسترکی؛ علی محمدیان

13.

بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس Oliveria decumbens vent

دوره 15، شماره 1، دی 1381، صفحه 23-31
مهدی میرزا؛ مهردخت نجف پور نوایی

14.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپ‌های آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف

دوره 30، شماره 5، آذر 1393، صفحه 756-770
فاطمه عسکری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مهدی میرزا؛ مریم تیموری؛ المیرا احسانی

15.

بررسی تغییرات کیفی و کمی اسانس Thymus pubescens Boiss. et Kotschy ex Celark در چند نقطه رویشی دره لار

دوره 12، شماره 1، خرداد 1381، صفحه 87-127
فاطمه عسگری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمدباقر رضایی

16.

بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در دوره رشد گیاه و با روشهای مختلف تقطیر

دوره 15، شماره 1، دی 1381، صفحه 1-22
فاطمه سفیدکن؛ عباس رحیمی بیدگلی

17.

بررسی صفات فیزیولوژیک، درصد و اجزای اسانس دو زیرگونه مرزنجوش (Origanum vulgare subsp. gracile و O. vulgare subsp. hirtum) تحت تنش شوری

دوره 37، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 563-583
زهرا ابراهیمی؛ محمدرضا مرشدلو؛ محمد باقر حسن پور اقدم

18.

بررسی عملکرد، میزان و ترکیب‌های اصلی اسانس آویشن کرمانی (Thymus caramanicus Jalas) در زمان‌های مختلف برداشت

دوره 29، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 313-324
لیلی صفائی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ حسین زینلی؛ داود افیونی؛ مهدی میرزا

19.

بررسی کمّیت و کیفیت اسانس اکسشن‌های آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) کشت شده در استان یزد

دوره 32، شماره 6، اسفند 1395، صفحه 937-947
عباس زارع‌زاده؛ علی میرحسینی؛ مهدی میرزا؛ زیبا جم‌زاد؛ محمدرضا عرب زاده

20.

بررسی کمّی و کیفی اسانس گونه‌های مختلف مرزه (Satureja spp.) کشت شده در استان یزد

دوره 33، شماره 3، مرداد 1396، صفحه 509-534
عباس زارع زاده؛ فاطمه سفیدکن؛ سید رضا طبایی عقدایی؛ علی میرحسینی؛ محمدرضا عرب زاده؛ محمدرضا میرجلیلی

21.

بررسی و مقایسه اسانس پونه سرخ‌آبادی Mentha longifolia (L.) Hudson var. chlorodictya Rech.f. در دو رویشگاه مختلف

دوره 15، شماره 1، دی 1381، صفحه 69-81
معصومه مازندرانی؛ محمدباقر رضایی

22.

بهبود کمّیت و کیفیت اسانس گیاه آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak.) با کاربرد کود زیستی مایکوروت در سطوح مختلف آبیاری

دوره 37، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 434-456
حانیه شب خیز؛ عبدالله جوانمرد؛ علی استادی؛ محمدرضا مرشدلو

23.

تأثیر تاریخ کشت، کود کامل و زمان برداشت بر عملکرد کمّی و کیفی Satureja rechingeri Jamzad

دوره 37، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 242-259
محمود نصرتی موموندی؛ احسان اله زید علی؛ محمدجواد زارع؛ حسن مومیوند؛ محمود کیانی

24.

تأثیر شرایط اکولوژیک بر خاصیت پاداکسایشی و میزان کمی و کیفی اسانس گیاه Thymbra spicata L.

دوره 39، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 95-105
علی اصغر حاتم نیا

25.

تجزیه کمّی و کیفی اسانس توده‌های مختلف Satureja rechingeri Jamzad در شرایط زراعی

دوره 32، شماره 6، اسفند 1395، صفحه 981-987
عباس زارع زاده؛ فاطمه سفیدکن؛ سید رضا طبایی عقدایی؛ علی میرحسینی؛ محمدرضا عرب زاده؛ محمدرضا میرجلیلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب