آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,113,676
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,160,542

1.

Allelopathic Effect of Artemisia herba-alba Asso. Essential Oil on Seed Germination of Agropyron desertorum and Agropyron cristatum

دوره 2، شماره 2، آذر 2013، صفحه 171-176
Ghasem Ali Dianati Tilaki؛ Reza Bahari Balkhkanloo؛ Mohammad-Bagher Rezaee؛ Masoumeh Amirkhani

2.

Antifungal activity and chemical composition of Iranian medicinal herbs against fish pathogenic fungus, Saprolegnia parasitica

دوره 19، شماره 6، بهمن 2020، صفحه 3239-3254
Milad Adel؛ Maryam Dadar؛ Mohammad Jalil Zorriehzahra؛ Razea Elahi؛ Timo Stadtlander

3.

Bioactivity and Chemical Profiling of Medicinal Fungi Inonotus cuticularis and Inocutis levis (Hymenochaetaceae) using Chromatography and Mass Spectrometry

دوره 13، شماره 1، خرداد 2024، صفحه 147-159
Samaneh Chaharmiri-Dokhaharani؛ Masoomeh Ghobad-Nejhad؛ Hamid Moghimi؛ Hooman Norouzi؛ Mohaddeseh Moghaddam

4.

Chemical composition and functional properties of two brown seaweeds from the Qeshm Island, Iran

دوره 19، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 85-98
esmat mohammadi؛ Bahareh Shabanpourh؛ Moazameh Kordjazi

5.

Chemical composition and in vitro antimicrobial activity of some Iranian medical herbs against Yersinia ruckeri

دوره 15، شماره 3، مهر 2016، صفحه 1108-1123
M. Adel؛ R. Safari؛ A.H. Ghitanchi؛ M.J. Zorriehzahra

6.

Chemical Composition, Antimicrobial and Analgesic Properties of Rosmarinus officinalis L. from North of Iran

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 107-114
Seyed Mohammad Vahdat؛ Maryam Khavarpour؛ Sohrab Kazemi

7.

Chemical Composition Essential Oils of Bunium kuhitangi Nevski and Bunium microcarpum (Boiss) Freyn & Bornm.

دوره 10، شماره 2، آذر 2021، صفحه 179-182
Kamkar Jaimand؛ Mohammad-Bagher Rezaee؛ Razeeh Azimi؛ Mahmmod Nadery؛ Somieh Fekry؛ Mostafa Golypour

8.

Chemical Composition of the Essential Oils of Six Hypericum Species (Hypericaceae) from Iran

دوره 1، شماره 1، تیر 2012، صفحه 7-11
Kamkar Jaimand؛ Mohammad-Bagher Rezaee؛ Mahmood Naderi؛ Valiollah Mozaffrian؛ Rahman Azadi؛ Shahrokh Karimi؛ Mostafa Gholipoor

9.

Comparison of Essential Oils Compositions of Boswellia carteri Birdwood as a Food and Non-food in Different Distillation from Iranian Market

دوره 5، شماره 1، تیر 2016، صفحه 39-44
Azam Ranjbar Dounchaly؛ Kamkar Jaimand؛ Shahla Mozaffari

10.

Effects of dietary astaxanthin on the immune response, resistance to white spot syndrome virus and transcription of antioxidant enzyme genes in Pacific white shrimp Litopenaeus vannamei

دوره 14، شماره 3، مهر 2015، صفحه 699-718
H Wang؛ A Dai؛ F Liu؛ Y Guan

11.

Effects of Mozafati, Piaroum, Zahedi extracts date and their combination on the chemical, microbial and sensory properties of farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets during refrigeration (4˚C)

دوره 19، شماره 3، مرداد 2020، صفحه 1083-1097
M Seifzadeh؛ M Rabbani Khorasgani

12.

Effects of stock density on texture-colour quality and chemical composition of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

دوره 14، شماره 3، مهر 2015، صفحه 687-698
F Çagiltay؛ Ö Özden؛ Ö Özden؛ N Erkan؛ Ş Ulusoy؛ A Selcuk؛ Ö Özden

13.

Effects of various lengths of starvation on body parameters and meat composition in intensively reared pikeperch (Sander lucioperca L.)

دوره 19، شماره 4، مهر 2020، صفحه 2062-2076

14.

Evaluation of the quality of fish burger produced from Scomberoides commersonnianus surimi during frozen storage

دوره 20، شماره 4، مهر 2021، صفحه 1064-1079
Mitra parvizi؛ Marzieh moosavi-nasab

15.

Optimization of Essential Oil Extraction Conditions for Rosmarinus officinalis L. on a Laboratory and Semi-industrial Scale

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 29-34
Kamkar Jaimand؛ Mohammad-Bagher Rezaee؛ Mehdi Mirza؛ Mahmood Nadery؛ Shahrokh Karimi؛ Sadegh Ashtiany؛ Farahza Kazemi Saeid؛ Zahra Behrad

16.

Roles of natural zeolite (clinoptiolite) as a bed medium on growth and body composition of red tilap (Oreochromis sp.) and lettuce (Lactuca sativa var longifolia) seedlings in a pisciponic system

دوره 7، شماره 1، فروردین 2008، صفحه 47-58
Gh.R. Rafiee؛ Ch.R. Saad

17.

Seasonal variation in chemical composition of the Indian mackerel (Rastrelliger kanagurta) from Karachi Coast

دوره 10، شماره 1، فروردین 2011، صفحه 67-74
K. Nisa؛ K. Asadullah

18.

Study on Chemical Composition of Essential Oil in Cotinus coggygria Scop (Smoke Tree) from Iran.

دوره 8، شماره 1، تیر 2019، صفحه 7-12
Mohammad-Bagher Rezaee؛ Kamkar Jaimand؛ Shahrokh Karimi

19.

The Effect of Adding Tartaric Acid and Salicylic Acid on the Chemical Composition of Eggs Produced from Lohman Chickens

دوره 77، شماره 6، بهمن و اسفند 2022، صفحه 2353-2357
S. M. A AL-Tamimy؛ N Abbas Malik؛ A Taleb Dhiab

20.

The effect of probiotic Bio-Aqua® on growth performance, haematological and biochemical parameters of bighead carp (Hypophthalmichthys nobilis)

دوره 20، شماره 5، آذر 2021، صفحه 1304-1316
Omid Ramzannejad؛ Reza Changizi؛ Saber Vatandoust؛ Reza Safari؛ Hamed Manouchehri

21.

The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature

دوره 21، شماره 3، مرداد 2022، صفحه 798-815
S. Yeganeh؛ A. Nosratimovafagh؛ Sh. Javaherdoust

22.

اثر سطوح مختلف ریز جلبک Aphanothece halophytica بر روند رشد و ترکیب شیمیایی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 تیر 1400

23.

اثر سطوح مختلف ریز جلبک Aphanothece halophytica بر روند رشد و ترکیب شیمیایی ناپلئوس Artemia urmiana

دوره 30، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 15-23
پریا اکبری؛ الهه عرفانی فر؛ زهرا امینی خویی

24.

ارزیابی تعدادی از یونجه‌های چند ساله (Medicago sativa L.) بر اساس عناصر شیمیایی و ترکیبات غذایی و بررسی تنوع ژنتیکی آنها با استفاده از نشانگر (SDS-PAGE)

دوره 15، شماره 3، دی 1386، صفحه 196-210
شراره فارغی؛ محسن فرشادفر؛ عزت‌الله فرشادفر

25.

استخراج و بررسی ترکیبهای شیمیایی موجود در اسانس گیاه Centaurea behen L.

دوره 19، شماره 3، آبان 1382، صفحه 227-232
مهدی میرزا؛ مهردخت نجف پور نوایی؛ محمد دینی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب