آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,021
تعداد مشاهده مقاله27,176,129
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,169,548

1.

Determination of Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of 55 Iranian Berberis Genotypes

دوره 12، شماره 2، شهریور 2023، صفحه 181-189
Zahra Behrad؛ Fatemeh Sefidkon؛ Hossein Ghasemzadeh؛ Hassan Rezadoost؛ Ahmad Balandary

2.

Essential Oil Composition, Antioxidant Activity, Phenolic Compounds, Total Phenolic and Flavonoid Contents from Pomace of Citrus aurantifolia

دوره 10، Special، تیر 2021، صفحه 103-116
Hossein Tavallali؛ Atefeh Bahmanzadegan؛ Vahid Rowshan؛ Vahid Tavallali

3.

In vitro Callus Induction and Analysis of Essential Oil Constituents in Leaves and Callus of Pistacia atlantica subsp. kurdica

دوره 3، شماره 1، تیر 2014، صفحه 69-77
Peyman Aghaei؛ Bahman Bahramnejad؛ Ali Akbar Mozafari

4.

Nitroxin improves yield and phenol compound of purple coneflower (Echinaceae purpurea L.) root under different irrigation regimes

دوره 1، شماره 1، آذر 2022، صفحه 1-8
Marziyeh Jalil Sheshbahreh؛ Mohsen Movahhedi Dehnavi؛ Amin Salehi؛ Babak Bahreininejad

5.

اثر غلظت‌های مختلف مس بر فعالیت‌ آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان و ترکیب‌های فنلی در برگ و ریشه گیاه بارهنگ (Plantago major L.)

دوره 26، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 544-554
مه‌لقا قربانلی؛ آرین ساطعی؛ سارا نصیری سوادکوهی

6.

اثر مقادیر مختلف نیکل بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و سنتز ترکیب‌های ثانویه در گیاه بنگ‌دانه (Hyoscyamus niger L.)

دوره 30، شماره 3، مرداد 1393، صفحه 402-413
طیبه حیدری؛ زهرا اسرار؛ فاطمه نصیبی

7.

بررسی اثر استخراج ترکیب‌های فنولی میوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 28، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 59-72
مریم قادری قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد قربانی

8.

بررسی اثر تنش خشکی بر ترکیب‌های آنتی‌اکسیدان در گیاه دارویی کتان (Linum usitatissimum L.)

دوره 27، شماره 4، بهمن 1390، صفحه 647-658
مه‌لقا قربانلی؛ غلامرضا بخشی‌خانیکی؛ انوشه ذاکری

9.

بررسی تغییرات ترکیب‌های فنلی و قابلیت دگرآسیبی ترشک (Rumex turcomanicus Czerep.) در غلظت‌های مختلف عصاره‌های متانولی و اتانولی حاصل از اندام هوایی و زمینی بر گیاهچه کاهو (Lactuca sativa L.)

دوره 31، شماره 6، بهمن 1394، صفحه 919-930
مرتضی علیرضایی نقندر؛ مجید عزیزی؛ پریسا طاهری؛ محمدصادق صادقی

10.

بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی)

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 31-48
پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه

11.

تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less

دوره 21، شماره 2، دی 1401، صفحه 135-150
رضا حبیبی؛ اصغر خسروشاهی؛ لیلا روفه گری نژاد؛ شهین زمردی؛ نارملا آصفی

12.

تأثیر شوری و تغذیه روی بر رشد و خواص آنتی‌اکسیدانی رزماری (Rosmarinus officinalis L.) در یک خاک آهکی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1390، صفحه 25-35
مجید حجازی مهریزی؛ حسین شریعتمداری؛ امیرحسین خوشگفتارمنش؛ فریبرز معطر

13.

تغییرات القایی سطح پلوئیدی بر تولید لیگنان‌ها، فلاونوئید‌ها و فنولیک اسید‌ها در کشت کالوس گیاه دارویی کتان سفید (Linum album Boiss.)

دوره 30، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 97-107
سیده زینب رضوی کشمیری؛ ندا جوادیان؛ محسن شریفی؛ قاسم کریم زاده



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب