آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,123,226
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,161,763

1.

Factors affecting consumers and buyers’ attitude toward fish and fishery products packaging in Tehran city

دوره 20، شماره 6، بهمن 2021، صفحه 1727-1739
S. Reyhani Poul

2.

Use of chitosan to shelf life extension of Siberian sturgeon (Acipenser baeri) caviar

دوره 21، شماره 3، مرداد 2022، صفحه 726-740
Biglar Khorram؛ Abasali Motalebi؛ Vadood Razavilar

3.

اثرات بسته بندی و جاذب اتیلن بر عمر انبارمانی و خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)

دوره 8، شماره 1، خرداد 1386، صفحه 1-12
زهرا شیخ الاسلامی؛ ابراهیم گنجی مقدم

4.

اثر روشهای مختلف بسته‌بندی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 30، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 142-157
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ سیدمحمد ابراهیم‌زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی

5.

اثر شرایط انبار و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری بذرهای پیش تیمار شده کلزا Brassica napus L.))

دوره 10، شماره 3، آبان 1400، صفحه 31-41
سپیده نیکومرام؛ رضا توکل افشاری

6.

ارزیابی و مقایسه مدل مفهومی رفتار مصرف‌‌کنندگان میگو در نواحی سه‌‌گانه جغرافیایی کشور

دوره 29، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 11-22
سهیل ریحانی پول؛ علیرضا عالیشاهی؛ افشین عادلی

7.

انتخاب و تعیین میزان عوامل مؤثر بر کیفیت چاپ کاغذهای بسته‌بندی با استفاده از طراحی آزمایش-ها

دوره 29، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 12-22
حسین شهبازی

8.

بررسی شرایط بهینه بسته‌بندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری

دوره 14، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 33-44
ابراهیم گنابادی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمدحسین عزیزی

9.

بررسی شرایط بهینه بسته‌بندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری

دوره 14، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 33-44
ابراهیم گنابادی؛ زهره حمیدی‌اصفهانی؛ محمدحسین عزیزی

10.

بررسی کاربرد نانوکامپوزیت های پلی اتیلن سبک خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری)

دوره 12، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 51-60
عبدالله همتیان سورکی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی قیافه داوودی؛ سیدعلی مرتضوی

11.

بررسی نوع پوشش و شرایط مناسب محیط نگهداری بذر گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.)

دوره 8، شماره 1، تیر 1398، صفحه 53-65
سیاوش محمدی؛ عباس ده شیری؛ محمد حسن عصاره؛ فضل الله صفی خانی

12.

بهبود چسبندگی مرکب های بر پایه آب فلکسوگرافی بر روی مقوای پوشش داده شده با پلی اتیلن با استفاده از عوامل ارتقاء‌ دهنده‌ چسبندگی سیلانی

دوره 33، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 76-87
علیرضا سوخته سرایی؛ محمد آزادفلاح؛ سعید باستانی

13.

تأثیر برخی مواد افزودنی در بهبود جذب آب و مقاومت‌های کاغذ تهیه شده از خمیرکاغذ کارتن کهنه

دوره 38، شماره 4، دی 1402، صفحه 251-265
سعید مهدوی؛ بهنام غلامپور

14.

تأثیر بسته‌بندی، دما و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی و ضایعات پیاز زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 32، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 14-22
محمدحسین سعیدی‌راد؛ پروین شرایعی؛ سعید ظریف نشاط

15.

تغییرات فیتوشیمیایی و فعالیت ضداکسایشی میوه رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) تحت تأثیر نوع بسته‌بندی و مدت زمان انبارمانی

دوره 38، شماره 3، مهر 1401، صفحه 409-423
فاطمه باباخانی؛ جلال خورشیدی؛ محمدرضا مرشدلو

16.

رهایش ترکیب‌های ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) از فیلم زیست کامپوزیت فعال زئین در مدل‌های غذایی

دوره 32، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 322-332
محبوبه کشیری؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری

17.

مطالعه رفتار، اولویت‌ها و موانع مصرف‌کنندگان میگو در کشور

دوره 28، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 35-46
عباس نرگسیان؛ سید مهدی اجاق؛ سهیل ریحانی پول؛ علیرضا عالیشاهی؛ افشین عادلی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب