آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,938,311
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,237,674

1.

اثر پوشش کیتوزان همراه با ناتامایسین بر کیفیت تخم ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 25، شماره 4، دی 1395، صفحه 109-120
یاسین مطلبی؛ سید مهدی اجاق؛ عباسعلی مطلبی؛ رضا صفری

2.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی چوب اصلاح شده با فرآیند بخارگرمایی

دوره 32، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 1-12
رضا حاجی حسنی؛ بهبود محبی؛ سعید کاظمی نجفی؛ پرویز ناوی

3.

یافته علمی کوتاه: اثر نمک سود کردن بر روی زمان ماندگاری ماهی سارم دهان بزرگ Scomberoides commersonnianus

دوره 23، شماره 3، مهر 1393، صفحه 129-138
زهرا هادی زاده؛ نرگس مورکی؛ سهراب معینی

4.

بررسی اثر استات سدیم و بسته بندی در خلاء بر ویژگی های میکروبی، حسی و زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد

دوره 18، شماره 4، بهمن و اسفند 1388، صفحه 1-12
حلیمه اعتمادی؛ مسعود رضائی؛ عبدالمحمد عابدیان

5.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 49-66
حمید حسینی؛ علی نجفی؛ سیدحمیدرضا ضیاالحق

6.

بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 133-147
جعفر کمانی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ ودود رضویلر؛ نوردهر رکنی

7.

بررسی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره گیاه خوشاریزه (Echinophora cinerea) بر روی فیله کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) طی دو شرایط نگهداری

دوره 3، پاییز و زمستان 97، آبان 1397، صفحه 13-24
رضا صفری؛ سید رسول شاه حسینی؛ روح اله جوادیان

8.

بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس

دوره 4، بهار و تابستان 99، فروردین 1399، صفحه 25-39
مینا سیف زاده؛ فرشته خدابنده

9.

بررسی فاکتورهای شیمیایی، ارزش غذایی و میزان پذیرش کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) خشک طعم‌دار تولید شده به روش صنعتی

دوره 26، شماره 5، دی 1396، صفحه 1-12
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

10.

تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 187-198
احمد پودینه؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ احسان احمدی فر

11.

تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط

دوره 1، پائیز 96، مهر 1396، صفحه 59-70
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی

12.

تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 71-84
مرضیه غلامزاده؛ ابراهیم حسینی؛ سهیل اسکندری؛ هدایت حسینی

13.

تعیین زمان ماندگاری ماهی شوریده (Otolithes ruber) در پودر یخ

دوره 19، شماره 4، خرداد 1390، صفحه 87-96
سلیم شریفیان؛ محمد صدیق مرتضوی؛ اسحاق زکی پور رحیم آبادی؛ علی ارشدی

14.

تغییرات فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت دمای 18- درجه سانتیگراد

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 33-44
سید حسن جلیلی؛ عباس همرنگ امشی

15.

تهیه حبه‌های خشک سیب‌زمینی با ماندگاری بالا

دوره 3، سال سوم شماره 1، تیر 1399، صفحه 1-8
سیدحمیدرضا ضیاءالحق

16.

تهیه کتلت ماهی کپور و تعیین زمان ماندگاری آن در دمای شردخانه ای 18- درجه سانتیگراد

دوره 13، شماره 1، خرداد 1383، صفحه 163-170
سهراب معینی؛ بیتا بسیمی

17.

شناسایی و مقایسه ترکیبات فنولی موجود در چوب تبریزی و صنوبر با استفاده از فنون کروماتوگرافی گازی و طیف سنجی جرمی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 اسفند 1402
رامین ویسی

18.

شناسایی و مقایسه ترکیب‌های فنولی موجود در مواد استخراجی چوب اقاقیا و لیلکی با استفاده از فنون کروماتوگرافی گازی و طیف‌سنجی جرمی

دوره 28، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 755-762
رامین ویسی

19.

شناسایی و مقایسه مواد آلی موجود در برگ چنار(Platanus orientalis) و برگ کاج الداریکا (Pinus eldarica) با استفاده از فنون کروماتوگرافی گازی و طیف‌سنجی جرمی

دوره 37، شماره 3، مهر 1401، صفحه 261-270
سید اسحاق عبادی

20.

مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا

دوره 2، زمستان 97، دی 1397، صفحه 1-16
معصومه رهنما سنگاچینی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده؛ عظمت دادای قندی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب