آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,080,925
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,156,969

1.

اثر کاهش نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر متابولیت های خونی، کاهش التهاب و تعدیل مقاومت به انسولین در گاوهای شیری

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 101-118
میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو

2.

اثر محل کاشت بر میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.)

دوره 26، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 521-530
رضا امیدبیگی؛ ابوالفضل علی‌رضالو

3.

اثر منابع نیتروژن بر عملکرد، ترکیب اسیدهای چرب و میزان عناصر ریزمغذی دانه ارقام پرمحصول کلزا (Brassics napus L.)

دوره 26، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 387-401
معرفت مصطفوی‌راد؛ زین‌العابدین طهماسبی سروستانی؛ سیدعلی‌محمد مدرس ثانوی؛ امیر قلاوند

4.

ارزیابی ارتباط بین اسیدهای چرب و تجمع فلزات سنگین (کادمیوم، سرب، جیوه و مس) در بافت عضله، کبد و پوست ماهی اوزون برون (Acipenser stellatus) در سواحل جنوب غربی و شرقی دریای مازندران

دوره 30، شماره 3، مهر 1396، صفحه 212-224
مسعود هدایتی فرد؛ مریم خاورپور؛ ندا ارومی

5.

ارزیابی خصوصیات پومولوژیکی و بیوشیمیایی ژنوتیپ‏ های امید بخش گردو با باردهی جانبی در ارومیه

دوره 37، شماره 3، مهر 1400، صفحه 293-316
کیهان طرحی؛ علیرضا فرخزاد؛ راحله قاسم زاده؛ مهدی محسنی آذر

6.

استفاده از ناپلیوس آرتمیا ارومیانا Artemia urmiana غنی شده با روغن های حاوی HUFA در پرورش لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 29-40
محمود حافظیه؛ حمیرا حسین پور

7.

بررسی اسیدهای چرب روغن بذر Moringa peregrina (Forssk.) Fiori از رویشگاه‌های مختلف در استان سیستان و بلوچستان

دوره 30، شماره 3، مرداد 1393، صفحه 425-432
کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ فاطمه سفیدکن؛ محمود نادری؛ هاشم کنشلو؛ محمدیوسف آچاک؛ مهدی فرحپور؛ شاهرخ کریمی

8.

بررسی تاثیر نمک‌سود کردن بر روی تغییرات کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب فیله ماهی آمور Ctenopharyngodon idella

دوره 2، پاییز 96، آذر 1396، صفحه 20-31
سید محمد میری؛ مسعود هدایتی فرد

9.

بررسی عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب دانه ارقام گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) در منطقه شیروان

دوره 30، شماره 3، مرداد 1393، صفحه 382-390
محمود قربانزاده نقاب؛ قربانعلی رسام؛ علیرضا دادخواه

10.

بررسی میزان و ترکیب اسیدهای چرب، میزان کل مواد فنولیکی و میزان اسانس بذر گیاه دارویی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.)

دوره 25، شماره 1، اردیبهشت 1388، صفحه 113-119
کرامت‌الله سعیدی؛ رضا امیدبیگی

11.

بهبود ترکیب اسیدهای چرب دافنی (longspina Daphnia) با استفاده از غنی سازی زیستی

دوره 2، پاییز 97، مهر 1397، صفحه 35-44
فروزان چوبیان؛ زهره رمضانپور؛ محمدرضا نوروزفشخامی؛ کورش حدادی مقدم؛ ذبیح اله پژند؛ جلیل جلیل پور

12.

پتانسیل ماکروجلبک‌های دریایی سواحل جنوبی ایران، به عنوان پالایشگاه تولید سوخت‌های زیستی پاک

دوره 2، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 55-68
سکینه مشجور؛ علی شهریاری

13.

تأثیر روش‌های مختلف انجمادزدایی بر ارزش غذایی آبزیان

دوره 1، شماره 3، آذر 1395، صفحه 72-78
شبنم کمالی پور

14.

تاثیر نوکلئوتید جیره غذایی بر تغییرات ساختار روده، رشد و پروفیل اسیدهای چرب میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 1-10
امین اوجی فرد؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی طاهری؛ انسیه غنی زاده کازرونی

15.

تغییر قطبیت غشاء باکتری های پروبیوتیک در شرایط آزمایشگاهی

دوره 28، شماره 3، مهر 1394، صفحه 45-56
نرگس واسجی؛ ناهید مژگانی؛ ابوالحسن صادقی پناه

16.

مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن میوه بلوط ایرانی، پسته وحشی و چهار گونه بادام وحشی

دوره 33، شماره 2، تیر 1396، صفحه 325-337
یعقوب ایران منش؛ حسن جهانبازی گوجانی

17.

مقایسه ترکیب اسیدهای چرب کوهان شتر بومی و آمیخته

دوره 4، شماره 15، شهریور 1394، صفحه 49-56
زهرا عبادی

18.

مهمترین ترکیبات زیست فعال، تغذیه‌ای و خصوصیات اکولوژیکی درگیاه سنجد تلخ (Hippophae rhamnoides L.)

دوره 39، شماره 4، دی 1402، صفحه 691-710
زهرا اصلانی؛ احد هدایتی؛ بهروز اسماعیل پور



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب