آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,662,804
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,210,684

1.

اثرات سطوح مختلف اسانس مرزه در آب آشامیدنی بر عملکرد و برخی صفات لاشه، ایمنی و هماتولوژی جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 19-34
محمد یگانه پرست؛ علیرضا جعفری اروری؛ مهدی خجسته‌کی؛ سید محمد ‌ هاشمی

2.

اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 105-120
درخشنده رحیمی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ جعفر فخرایی

3.

اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و دو سم مسی در کنترل باکتری عامل سرطان طوقه مو

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1389، صفحه 1-13
جواد اشرفی؛ نادر حسن‌زاده

4.

بررسی میزان اثربخشی غلظت‌های مختلف اسانس دو گونه مرزه (Satureja khuzistanica Jamzad و S. spicigera (C. koch) Boiss.) در کنترل کنه واروا کندوی عسل

دوره 35، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 635-643
سعید دوازده امامی؛ رامین انیکازی؛ علیرضا جلالی زند


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب